2000 font elég Londonban arra az időre amíg találok munkát?
Elvileg igen, ahogy informálódom innen onnan. Gyakorlatilag? Ki mennyivel indult el és mikorra lett munkája?
Akármilyen munka! A diplomámat egyenlőre a poggyász alján tartom amíg nem beszélem folyékonyan a nyelvet.
Középfoku angolom van és bármilyen munka szóba jöhet.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
Elvileg azt mondják hogy 700 ból meg lehet oldani, de ezért mondják a 1000et minimumnak biztonság képpen.
1000 font az kb 2 honapra elég.
Az első hónap úgy 600 fontot emészt fel míg egy normális hónap már "csak" 400at ha nincs semmi hirtelen közbejövő költség.
De ez a legleg minimálisabb, de mindenki így kezdi, kívétel akinek tuti munkája van ami ritka mint a fehér holló hacsak nem orvos. :)
Legolcsobb szállás, kb 3-4es zonában, meg közlekedés, az ugy heti 20-30 font kb, +telefon ktg+kaja. De első hónapban ugye van a deposit meg minden más egyéb.
Köszi az előbbi választ, de tényleg várok valós tapasztalatokat! Mert tudom sokan vannak ebben a szituban és lehet másnak is segítene ez a topic.
Ezért várok konkrét példákat!
Nos ez nem ilyen egyszerű.Ez függ attól is,hogy mennyire tudsz spórolni,mennyire vagy válogatós az ennivalókban,és mennyiért bérelsz szobát/lakást.A lényeg,hogy helyileg hol bérelnél,hol élnél.. Persze az is számít,hogy mikor kapsz melót..A diplomád nem sokat ér,de a nyelvtudásos igen..
Ha olcsón tudsz bérelni szobát(gondolom kezdésnek nem akarsz lakást bérelni)és a kajában is olcsón tudsz vásárolni akkor akár 2-3 hónapra is elég..Ha nem vagy spórolós,és mindent drágán szerzel meg akkor 1 hónapra elég lesz..Hogy munkát mikor kapsz? Ez is csak rajtad múlik...
Sok sikert
ma 17:30 vagyok.
Bocsi most olvasom,hogy te Londonra gondolsz.Nem árt tudnod,hogy Anglia legdrágább városa London...ott maga a megélhetés is drágább mint bárhol..Szóval nem árt ott keresgélni olcsóbb szobákat...
ma 20:46
nem sok helyen voltál Angliában ugye? gondolom csak Londonban..
Én lassan 3 éve élek kint.Londonban kezdtem.Ott éltem fél évig..Szobát béreltem..jelenleg egy vidéki városkában élek ahol 3 szobás lakást bérelek annyiért mint Londonban a szobát....(havi díjról beszélek)Nem beszélve arról,hogy vidéken sokkal könnyeben kaptam melót (alap angol tudással annak idején)
Tényleg attól függ,hogy mennyire tudsz spórolni...)és London tényleg drága ha hosszabb távon akarsz ott tartózkodni..persze a kérdező tudja hova akar menni,és sok szerencsét is kívánok neki...
Londoni vagyok és 2000 font elég két hónapra. Single szoba már van 80 fontért/hét, kaját meg lehet úszni olcsón, legfeljebb fish fingerst eszel non stop az Icelandből... max a közlekedés lesz drága, de 3-as zónából buszozni is lehet... legalábbis, ha nem keletről nyugatra kell átutaznod. Én is buszoztam az elején és jóóóóval kevesebből is éltünk a párommal. Ha meg akarod csinálni, meg fogod. Ez ezen múlik.
Sok sikert!
Amúgy nem részletezem, mert a második beírásodban már tulképp leírtál mindent. Alapos kutatást végeztél... a kérdés inkább az, hogy képes vagy e leadni az igényekből... mert itt aztán le kell. Sajnos ez az, amit senki sem hisz el és sokakat ér sokként. Nekem ismerőseim mentem most pár hónap után haza, pedig a srácnak irtó mákja volt (hozzáteszem, halvány lila gőze sincs róla) mert kapott melót és nem takarításosat, nem minimálbérért. Mégis menekültek haza. Gyanúsan azt hitték itt kolbászból van a kerítés, bár ők az ellenkezőjét állítják.
Na mindegy, ez csak egy nem ide vonatkozó kitérő volt. A kérdésedre a válasz továbbra is igen.
Még egyszer sok sikert és kitartást!
aha
ez jól hangzik
És főleg úgy hogy augusztusban.
Eleve azt olvasom sok helyen hogy munkába állni eleve a április-május-június és/vagy a november -december a jó, de ezek szerint el lehet augusztusban is ha talpra esett az ember a válság kellős közepén.
Köszi a választ!
Várom még a kommenteket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!