Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol élnétek (még) szívesen?

Hol élnétek (még) szívesen?

Figyelt kérdés

Most jelenleg Angliában élek , de van 1 -2 ország ahova azért még elmennék majd a közeljövőben lakni . Pl : Olaszo., Hollandia, Ausztria.

Ti hol laknátok Mo-n kívűl ? Illetve Milyen tapasztalatok vannak egyes országokkal ?

2015. dec. 22. 06:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Én csak és kizárólag USÁban.
2015. dec. 22. 07:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Es milyen nyelvet beszélsz még az angolon kívül?
2015. dec. 22. 07:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Ahová én biztosan elmennék, hogy kipróbáljam az életet (ha lenne rá pénzem) az New York, Vancouver, London, Firenze és Párizs lenne.

Sajnos tapasztalatom nincs, mert személyesen nem voltam még ezeken a helyeken. Viszont nem feltétlenül azért laknák ezekben a városokban, mert szeretném (hiszen nem jártam egyik városba sem), sokkal inkább a kíváncsiság hajt.

2015. dec. 22. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:

jelenleg Münchenben elek, jol erzem magam itt.

Laknek szivesen par evet Los Angelesben.

2015. dec. 22. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Finnországban élnék. Mielőtt valaki megkérdezné felsőfokú finn nyelvvizsgám van.
2015. dec. 22. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Németországban élek, délen az osztrák, svájci határtól nem messze, boldog vagyok itt.

Az osztrákokhoz nem mennék, mert sikítófrászt kapok az osztrák némettől :D

Svédországban sokszor jártam hosszabb időre, ott szívesen élnék, a délebbi részeken. Gyönyörű ország.

2015. dec. 22. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Amik szóba jöhetnek: Skócia, Írország

Ami álom: Olaszország, Spanyolország, Franciaország (déli része), Oroszország

2015. dec. 27. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!