Hol élnétek (még) szívesen?
Most jelenleg Angliában élek , de van 1 -2 ország ahova azért még elmennék majd a közeljövőben lakni . Pl : Olaszo., Hollandia, Ausztria.
Ti hol laknátok Mo-n kívűl ? Illetve Milyen tapasztalatok vannak egyes országokkal ?
Ahová én biztosan elmennék, hogy kipróbáljam az életet (ha lenne rá pénzem) az New York, Vancouver, London, Firenze és Párizs lenne.
Sajnos tapasztalatom nincs, mert személyesen nem voltam még ezeken a helyeken. Viszont nem feltétlenül azért laknák ezekben a városokban, mert szeretném (hiszen nem jártam egyik városba sem), sokkal inkább a kíváncsiság hajt.
jelenleg Münchenben elek, jol erzem magam itt.
Laknek szivesen par evet Los Angelesben.
Németországban élek, délen az osztrák, svájci határtól nem messze, boldog vagyok itt.
Az osztrákokhoz nem mennék, mert sikítófrászt kapok az osztrák némettől :D
Svédországban sokszor jártam hosszabb időre, ott szívesen élnék, a délebbi részeken. Gyönyörű ország.
Amik szóba jöhetnek: Skócia, Írország
Ami álom: Olaszország, Spanyolország, Franciaország (déli része), Oroszország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!