Turistaként nagyon tetszett, úgyhogy ha olyan lehetőséget kapnánk ami miatt megéri országot váltani, akkor igen szívesen.
És te kérdező?
Szerintem kimennék,a nyelvük is nagyon tetszik,ők maguk szeretik a magyarokat,szerintem szívesen élnék ott.
A vallásosságukról nem sokat tudok,de abba nem szívesen folynék bele.Én gyakorolnám a vallásom ,ahogy én akarom,hinnék abban,amiben akarok,aztán kész.(magánügy)
5-ös vagyok.
Sokat járok Varsóba amúgy (rokonlátogatás, haverok látogatása, meg egy telkünk is van Varsótól 80 km-re, szóval van miért kimenni).. Nekem Varsó nagy, személytelen, nem szép (szerintem, az igencsak kicsi szép belvároson, meg 1-2 parkon kívül nem egy szép város), az emberek általában elég bunkók, és elég drága minden (lengyel sztenderdekhez képest).
Nem mondom, hogy annyira rossz hely, mert biztos megtalálja benne az ember, amit szeret, de én nem oda mennék. Nekem Krakkó a leghangulatosabb város az országban, szuper élettel, pezsgéssel, barátságos emberekkel. Gondolkodom is rajta, hogy majd valamikor egy pár évre kiköltözöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!