HA lenne lehetőségetek szívesen élnétek Amerikában? Ha igen miért és ha nem miért nem?
Számomra az usa az a hely, amellyel soha nem tudtam megbarátkozni.
Rengeteg élhető országot találtam már a világban, valahol amerika sosem jött be.
Nehéz megmondani miért. Véleményem szerint rettentően kommersz, és a néhány metropoliszt elhagyván irtózatosan unalmas.
En itt elek.
Alapszabaly, barmely orszagban is elsz, hogy Romaban viselkedj ugy, ahogy a roamiak.
Nincs az a penz, amiert elkoltoznek innen :D
Elso vagyok (ej, de lepontoztatok, pedig bizony baj van) es en Kanadaban elek. Bocs ha nem fogtam hogy a kerdezo az egesz amerikai kontinenst kerdezte.
Van am meg jo moka az USA-ban amugy:
Olvasnivalo: [link]
Lehet lepontozni de az USA a legjobb uton van hogy eleg brutalis rendorallamma valjon. Mindenkit lehallgatnak, a lehallgatasbol parallel construction-nal lesz birosagi ugy,a betarthatatlan mennyisegu torvennyel pedig mindenkit el lehet kaszalni ha eppen kell. A rendorseg militarizalodik. Ebbol nem kerunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!