Van valakinek véleménye, tapasztalata Bulgáriában, Naposparton található Hotel Zefir beachról?
Nem pontosan értem a kérdésedet.
Rákérdezel egy hotelra, gondolom megnézted az értékelését a neten, egyébként ide se jöttél volna. Abban is csak bízni merek, tisztában vagy vele, Bulgáriában is akkor van a legmelegebb, amikor Európában. Augusztus elején.
Azt is tudhatod, a jobb hotelekben ingyenes a napernyő, a gagyikban meg 7 leva.
De ez mindenütt így van Bulgáriában.
Remélem nem irodával készülsz oda...
Magáról a hotelről nem tudok nyilatkozni, de ha azt nézzük, hogy viszonylag közel van hozzá a buszmegálló és könnyen át lehet jutni Neszebárba, még gyalogosan is, akkor már megéri. Helyileg tehát szerintem nem lehet rossz választás, de magát a hotelt nem ismerem.
A tenger nagyon kellemes, augusztusban a legjobb. Hotelfüggő, van, ahol a napágyakért és napernyőkért nem kell fizetni. A hotel programjai és minden egyéb szerintem a honlapjukon is le van írva, ha mégsem, akkor szerintem írjatok nekik egy e-mailt.
Próbáld itt:
Akár a véleményezőknek is írhatsz üzenetet, hogy nekik mi a tapasztalatuk. Két véleményt olvastam el most így hirtelen (mindkettő magyar), pozitívan értékelték a hotelt. :)
A legeslegfontosabb véleményformáló oldal a tripadvisor.
Amelyik hotelről ott nem találsz legalább 100 értékelést, az nincs is.
Tessék ott keresgélni, és lesz szíves ott olvasgatni.
Személyes véleményeket első kézből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!