Ki tud Ciprusba munkát?
Figyelt kérdés
Ciprusra mennénk dolgozni ki tudna segitani abba hol nézhetnénk munkát?és hogy meik részen vanak jobban magyarok.2010. márc. 17. 20:01
11/12 anonim válasza:
Egyetertek azzal, aki azt irta, h Ciprus mar nem a regi, nem eri meg kimenni, alacsony a fizu, keves a munka, mert nagyon sokan mentek ki az utobbi evekben, a munkaltatok valogathatnak azok kozul, akik tokeletesen beszelik az angolt, es gorogul is tudnak, es meg azok kozul is azt veszik fel, aki kevesebbert bevallal minnel tobb munkat. Alap angollal gaz kimenni.. Hidd el, 5 evig voltam kinnt es most valtottam Svedorszagra.
12/12 anonim válasza:
Azt elfelejtettem hozzatenni, h a vendeglatasban dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!