Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki tud Ciprusba munkát?

Ki tud Ciprusba munkát?

Figyelt kérdés
Ciprusra mennénk dolgozni ki tudna segitani abba hol nézhetnénk munkát?és hogy meik részen vanak jobban magyarok.
2010. márc. 17. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Milyen nyelven beszélsz és milyen munkát szeretnél milyen végzettséggel? Ez sem mindegy...
2010. márc. 17. 20:15
 2/12 A kérdező kommentje:
angol nagyon alap.És egyépkénta szakmá gyorsétkeztetö de ennyi nyelvtudásal nemigen találnék a szakmámba munkát de engem akármien munka érdekelne kint vagyok akkor már ugyis beletanulnék a nyelvbe.
2010. márc. 17. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem olyan egyszerű beletanulni abba a nyelvbe, nézd meg, magyarul sem tudsz írni sem...

Egyébként minimál angol tudással maximum valami szállodába vesznek fel takarítónak, de már az se rossz, az itthoni viszonyokhoz képest, mármint ha sikerül munkát találni.

2010. márc. 17. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Semmi nyelvtudással még Cipruson sem fogsz munkát kapni...

Az angol alap semmit nem ér...

2010. márc. 17. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Beszéltem egy ismerősőmmel, állitólag nagyon lepattant, nincsenek munkalehetőségek, ők is még kihúzzák ezt az évet ahol vannak, de csak azért nem jönnek haza mert itthon ezerszer xarabb. De amúgy nyáron lehet csak simán melót kapni.
2010. márc. 18. 06:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi Szépen a segitséget.Azt nemtudod hol lenne ugy érdemeseb elöször megprobálkozni meloval?
2010. márc. 18. 07:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, csak annyit tudok h mi is készültünk ki, és azt mondták, hogy már egyáltalán nem éri meg annyira, mint eddig...De aki elment az előbb utóbb kapott melót végülis...én megvárnám azért legalább májust és akkor indulnék el.Állitólag akkor kezdődik a szezon
2010. márc. 18. 08:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia. Egy barátnőm 3 hónapot volt kinnt Cipruson munkát keresni, egyfolytában érdeklődött és semmit sem talált, igy hát hazajött. Pedig folyékonyan beszéli az angolt és olyan talpraesett hogy bármilyen munkát el tudna végezni. De nem kellett ott senkinek. A helyiek előnyben vannak bármilyen munkáról van szó.
2010. márc. 18. 11:05
 9/12 anonim ***** válasza:
ja és még annyi, hogy ő is nyáron volt és mégse talált munkát.
2010. márc. 18. 11:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát azért nem mondanám, hogy a helyiek vannak előnybe:)) ugyanis a helyi ember nem dolgozik mint egy állat. Általában a ciprusiak mind magas rangban dolgoznak.
2010. márc. 18. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!