Angliai munkaügynökségekhez kellene segítség (? )
Sajnos a telefonos interjút nem tudod megúszni.
Bemehetsz(és be is kell menni ha munkát akarsz) a munkaügyi irodába/központba. De ott is csak annyit érsz el, hogy beszélnek veled, és ha van is meló akkor elkérik a telefonszámodat, hogy a cég majd felhív. Másképp nem megy.
Az még hagyján, hogy az angolokat esetleg nehéz érteni telefonon-habár szerintem csak kezdetben-, de beszéltél már szinessel telefonon? még személyesen is alig érteni néhányat, nemhogy telefonon:D Egyébként tényleg így van, a telefonos ügyintézést nem úszod meg. Sokat kell gyakorolni, aztán belejössz.
Egyébként egy jó trükk: Hogy ne tünjön úgy, hogy tökre nem érted, mert az angolod gyenge, mond, hogy rossz a vonal, szaggat, háttérben neked valami zaj van, mert mondjuk utcán vagy, és kérd meg, hogy ismételje meg. Ez az egyik. Másik meg, hogy mikor ügynökség hív, kapcsold be a magnetofont, vedd fel az egészet. Én így csináltam kezdetben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!