Milyen angliai simkártyát vegyek?
Figyelt kérdés
1 hét múlva utazok angliába kb 1,5 hónapra, erre az időre akarnék venni egy teljesen alap ottani simkártyát, hogy tudjak ottani ismerősökkel telefonálni. Semmi extra nem kell esetleg valmi 100-200mb mobilinternet. Milyen szolgáltatónál nézzek? Nem ismerem az ottani szoláltatókat.2015. jún. 19. 13:25
1/8 A kérdező kommentje:
Tényleg a leg olcsóbb kéne filléres.
2015. jún. 19. 13:31
3/8 A kérdező kommentje:
Ahogy láttam ott is 5 font/hó a legolcsóbb, nincs valami feltöltőkártyás? Én itthon 500ft ért vettem egy simkártyát amivel 3 hónapig volt netem és még pár perc hívásra is elég volt. Nem kell nekem ilyen havi száz meg száz perc, valami feltöltőkártyás érdekelne amin van 2-3 font egyenleg aztán azt úgyse beszélem le 1,5 hónap alatt.
2015. jún. 19. 14:21
4/8 anonim válasza:
giffgaff, lebara, lycamobile. ez mind feltöltős is. topupos csomagot keress. vagy PAYG-nevűt. (Pay As You Go).
5/8 anonim válasza:
Simet ne vegyél, mert mindenhol ingyen adják. Ha akarsz rá tenni pénzt, azt is lehet. Feltöltheted bármennyivel, aztán amikor telefonálsz, levonja. Gondolom te sem hiszed, hogy 2 fonttal elleszel egy hónapig.. :D
Nem tom te Magyarországon kinél vagy, de én a telekomnál vlaami 2500-at fizetek havonta, amiben csak net van. Londonban havi 10 fontért már 2000 smst, meg 2000 percet és korlátlan netet kapsz.
Arra meg nem is mondok semmit, hogy az 5 fontos túl drága, és inkább 3 fontosat akarsz.. :D Ember, 6 font a minimálbéres óradíj. Fillérekről beszélünk itt.
6/8 anonim válasza:
Szinte mindegyik társaság ad ingyen kártyát és van feltöltős is mindnél.
Én giffgaffos vagyok, szerintem tök jó. Kipróbáltam az o2-t és a virgin mobile-t is, de ez eddig a legjobb.
7/8 A kérdező kommentje:
Én magyarországon havonta töltöm 3000 el soha nem telefonálok kb ezért nem kell csak ha fontos arra meg ugyan elég nekem 1 font is ezért akarok alacsony keretet.
2015. jún. 26. 23:21
8/8 A kérdező kommentje:
Végül lycamobile lett, végülis nem is kellett feltölteni mert úgy is csak a munkához kell egy szám amin hívhatnak én hívni úgyis máshogy hívok.
2015. júl. 1. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!