Milyen angliai "szuvenírt" kérjek?
cadburyt és galaxyt is lehet már kapni itthon, tescoban láttam mindkettőt :D
szerintem bízd a rokonokra ők biztos tudnak ajánlani valamit :)
Én Angliában élek és igazándiból szerintem nem csak a kinti rokonra kell bízni, mert a kinti rokon nem biztos, hogy tudja, hogy otthon lehet e olyat kapni...pl én nem tudtam, hogy már van galaxy otthon is, pedig most azt ajánlottam volna, mert istenítik otthon. Habár én azt mondom, hogy ízre kábé olyan, mint a Milka...De tény, hogy itt olcsók a csokik. Esetleg valami angol teasütemény szép dobozban, ha már kaja.
De én valami hűtőmágnest kérnék, vagy egy kis kulcstartót vagy egy picike porfogót. Minden postán lehet kapni ilyeneket, vagy újságosnál, pályaudvarokon. Kis telefonfülke, postaláda, stb. Vagy egy UK zászlós cucc, mondjuk egy póló, hajcsat, karkötő...bármi. Jónéhány embertől hallottam, hogy otthon megvesznek a UK-s zászlós cuccokért. Vagy nem muszáj látszania, hogy Uk-s, lehet egy egyszerű márkás sportpóló is a SPORT DIRECT-ből. 70%-os árkedvezmények vannak mindig. Tök olcsón vannak cuccok. Ha fiú lennél, akkor UMBRO cuccot ajánlanék, az köztudottan angol. Itt tök olcsó Az umbros tusfürdő, parfüm, deo, polo stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!