Angliai NI interjúra hogyan hyakorolhatnék?
Figyelt kérdés
Holnap megyek NI interjùra, de fèlek elèggè mert nagyon nehezen értem az angolt. Hol gyakorolhatnèk vagy hallgathatnèk ilyesmit?2015. febr. 25. 22:37
1/5 anonim válasza:
nincs mit gyakorolni, egyszerű kérdèseket tesznek fel, ha ezeket sem érted, hogy akarsz ddolgozni, itt élni?
2/5 anonim válasza:
Tényleg nem kell gyakorolni.
Annyira egyszerűek a kérdések, hogy ha valaki tud angolul egy kicsit az megérti. Ha semmi angol tudásod nincs, akkor kérj meg egy ismerőst vagy barátot aki szintén kint él, hogy kísérjen el, és legyen a tolmácsod.
Egyébként olyan kérdések lesznek, hogy mi a neved, mi a lakcímed, telefonszámod stb...
3/5 anonim válasza:
Hát ha ezeket se érted, akkor mi a ...keresel itt?
Egyébként meg:" holnap megyek NI interjúra" ...hát jókor jut eszedbe, hogy valamit kéne villantani. Tudom, hogy már túl vagy rajta, remélem azért ment.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat. Azért ilyenkor jutott eszembe, mert ahogykkijottem másnapra adtak interjú időpontot. Simán sikerult, már jó munkám is van, a nyelvtudás itt elég másodlagos, nrm kell rögtön negatívan hozzáállni...
2015. márc. 8. 10:32
5/5 anonim válasza:
mi az a jó munka, ahol a nyelvtudás másodlagos? takarítasz vagy mosogatsz? nyelvtudás az élethez is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!