Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliai NI interjúra hogyan...

Angliai NI interjúra hogyan hyakorolhatnék?

Figyelt kérdés
Holnap megyek NI interjùra, de fèlek elèggè mert nagyon nehezen értem az angolt. Hol gyakorolhatnèk vagy hallgathatnèk ilyesmit?
2015. febr. 25. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
nincs mit gyakorolni, egyszerű kérdèseket tesznek fel, ha ezeket sem érted, hogy akarsz ddolgozni, itt élni?
2015. febr. 25. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Tényleg nem kell gyakorolni.

Annyira egyszerűek a kérdések, hogy ha valaki tud angolul egy kicsit az megérti. Ha semmi angol tudásod nincs, akkor kérj meg egy ismerőst vagy barátot aki szintén kint él, hogy kísérjen el, és legyen a tolmácsod.

Egyébként olyan kérdések lesznek, hogy mi a neved, mi a lakcímed, telefonszámod stb...

2015. febr. 25. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ha ezeket se érted, akkor mi a ...keresel itt?

Egyébként meg:" holnap megyek NI interjúra" ...hát jókor jut eszedbe, hogy valamit kéne villantani. Tudom, hogy már túl vagy rajta, remélem azért ment.

2015. febr. 27. 11:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat. Azért ilyenkor jutott eszembe, mert ahogykkijottem másnapra adtak interjú időpontot. Simán sikerult, már jó munkám is van, a nyelvtudás itt elég másodlagos, nrm kell rögtön negatívan hozzáállni...
2015. márc. 8. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
mi az a jó munka, ahol a nyelvtudás másodlagos? takarítasz vagy mosogatsz? nyelvtudás az élethez is kell...
2015. márc. 9. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!