Miért ilyen egyformák az Angliai házak/lakások?
Különböző időkben épültek. Vannak a tipikus viktoriánus házak, ezek még Viktoria királynő idejében kezdődtek. Ezeke is bővítették a háború után, fürdőszobákat építettek bele.
Vannak a tipikus sorházak, ezek a szegény munkásnegyed számára készült, szintén bővítve háború után fürdőszobával. Ezért nem kell csodálkozni ha valaki egy 1800-as építésű házban él, mert sok van belőle.
"Úgy bírom mikor valaki kint él már 1-2 éve Angliában ugyanolyan bevándorlóellenes mint az angolok"
Nem vagyok bevándorlóellenes, lévén magam is az vagyok, de mindig nagyon "bírom", ha valaki azt az országot, mely a megélhetését biztosítja, elkezdi kritizálni. Nem egy emberrel találkoztam már ittlétem során, aki mást sem tud, csak kritizálni mindent, ami nem magyar. Na, az ilyenre mondom, hogy akkor mehet haza. Nem tudom te is így gondolkozol-e, ha a hozzászólásommal beletapostam a lelki világodba, akkor elnézést, de sajnos akik eddig találkoztam és panaszkodtak, mind úgy beszéltek, mintha Magyarországon minden olyan jó lenne.
ma 11:07
Csak kérdezett valamit."Ez hogy alakult ki?"
Te meg kritizálásnak vetted. Gyakorolj szövegértést.
"ma 11:07
Csak kérdezett valamit."Ez hogy alakult ki?"
Te meg kritizálásnak vetted. Gyakorolj szövegértést.
"
Tudok szöveget értelmezni, és azt is tudom, mire akar utalni a kérdező, találkoztam már jó pár emberrel, aki fondorlatosan kérdez. A kérdező itt annak örült volna, ha mindenki elkezdi szidni az angol építkezést, házakat, stb, majd kijelentette volna, hogy otthon jobb. Kicsit előre gondolkodtam, ezért írtam a válaszomban, azt amit.
ma 12:14
Hát nem tudom te mit értettél ki a kérdésből, én csak annyit, hogy a kérdező tudni szerette volna, hogy miért egyformák a házak Angliában. Ugyanis abban igaza van, hogy egyformák, főleg a sorházak. Jó magam is viktoriánus sorházban élek, ami külsőre pontosan úgy néz ki mint a másik 20 szomszéd háza. Amikor kijöttem, engem is érdekelt, hogy miért egyforma Anglia szinte egész területén az épületek. Nincs ebben a kérdésben semmi ócsárolás...
Tényleg nem volt semmilyen hátsó szándékom ezzel a kérdéssel, csak érdekelt volna, hogy hogyan alakultak ki ezek a dolgok. Mindig is érdekelt valamilyen szinten az építészet.
Az, hogy te rögtön támadásnak vetted, már más dolgokat is feltételez. Én azt vettem észre, hogy rengetegen vannak akik kényszeresen megpróbálják szeretni Angliát még a bajaival együtt is. Ez nem erről szól. Ami jó és tetszik azt szeretni kell, ami nem jó, azt nem KELL szeretni. Maximum el kell fogadni, hogy így van és kész. És mérlegelni kell, hogy a te szempontjaid szerint merre billen a mérleg.
A kérdés feltevésekor nem volt célom véleményt mondani erről a dologról. Csak kíváncsi voltam. Kaptam is rá jó választ, amit köszönök is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!