Angliai magyarok! Nem feltek a nagy multikultitol?
Ha a terrorveszelyre gondolsz akkor az tenyleg egy valos fenyegetes, nem veletlen emeltek majdnem a legmagasabb fokozatra a keszultseget.
Az arabok es egyeb muszlimok minel tobben vannak, annal tobb lehet koztuk a fanatikus iszlamista, eleg csak az 1 hete franciaorszagban tortent autoval tomegbe hajto dzsihadistakra gondolni, de tavaly Londonban is volt ilyen (Lee Rugby esete).
Erre egyebkent nem lehet felkeszulni, ha valaki pont a te buszodra tesz bombat akkor azt nem lehet kivedeni.
Az atlag angol arab amugy nem veszelyes, csak mas kultura es tavol all az europaitol sokmindenben.
Londonba meg mar nincs is hova integralni oket, mert nincs is olyan angol reteg, a tobbseg bevandorlo, vagy szerencsevadasz.
"egy arab vagy magyar tök mindegy"
Rohadtul nem mindegy, eg es fold a kulonbseg. Az egyik europai kultura es viselkedes, a masik (Eszak)-Afrikai.
Evekig dolgoztam veluk Londonban.
A kelet europaiak es az arabok kozti egyik nagy kulturalis kulonbseg pont a munkamoral. Amig pl egy muszlim nonek az a feladata hogy minnel tobbet szuljon es ne dolgozzon, addig egy europai no nem igy mukodik, nem ez a kulturajanak az elvarasa.
Az angol kozosbol ha kiszamolnank mennyi megy el a nem dolgozo arabok eltartasara es mennyi a kelet europaiak lakas, vagy masmilyen tamogatasara akkor zongorazni lehetne a kulonbseget.
Jellemzoen a kelet europai dolgozni megy ki meg mindig.
8-as, értem, igazad van, a briteknek mindegy, ill. ezt monja nekik a Daily Mail. Lásd Rotherham, hogy nem mertek(!) a hatóságok, a rendőrség semmit tenni, mert nehogy rasszistának legyenek kikiáltva. Egy lengyel meg rossz kukába dobja a szemetet, akkor olyan eljárás lesz, hogy majd megtanulja a szemét kelet-európai bűnözője! A fenti szemetek meg kaptak 4, meg hasonló éveket, gondolom a 40%-át sem töltik le az idejüknek.
Segélyek egyébként Kelet-Európában is járnak. Mo-n is van gyes, gyed, tankönyvtámogatás, egyik cégnél beiskolázási pénz, másiknál 13. havi pénz, stb. Nem biztos, hogy mindegyiket ismered ha új vagy és ha csak nem tök mindegy neked a pénz, azért biztos utánajárnál te is mi jár, vagy bánnád, ha nem tudtál volna róla, hogy jár valami. (Én épp most fogok visszakapni pénzt a NAV-tól. Senki nem mondta volna, hogy túlfizetek, én sem tudtam, aztán múltkor egy új ügyintéző mondta). A segélyezős réteget meg ne hívjuk magyarnak, lengyelnek, románnak, mert nem azok, max az állampolgárságuk...Hogy kapnának egyszer annyi segélyt, hogy visszamenének az őshazába örökre...csak persze ott nem lenne kinn élősködni, mert a maharadzsát aztán rohadtul nem érdekelné, hogy befenyítik Strasbourggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!