Krakkói magyarok, rengeteg a kérdésem! Esetleg?
Tudnátok nekem segíteni?
Erasmussal fél évet tölthetek odakint, nemsokára utazok, és iszonyatosan sok a kérdésem.
- interfood-hoz hasonló online OLCSÓ ételrendelési lehetőség van? tudnátok linkelni?
- nagyon olcsón szeretnék ebédelni minden nap (diákpénz..) van rá lehetőség? Amiket találtam éttermek ... hát sajnos csak a főtt kajámra napi 900 ft-ot nem tudok szánni... egyébként sem vagyok nagy étkű, kisadagokat szoktam enni..
- edzőtermek milyen áron vannak diákoknak per hó? kb.
- hol érdemes élelmiszert vásárolni? Tényleg olcsóbb árakra lehet számítani?
- egy havi diákbérlet kb mennyi?
- ha Lengyelországban szeretnék más felé utaznom, milyen árakkal kell számolni?
- google útvonaltervezőhöz, valamint bkk menetrendhez hasonló program, honlapot tudna valaki linkelni?
- mire érdemes felkészülni, mik a fontosabb KULTURÁLIS tudnivalók?
Nagyon hálás lennék, ha.. iszonyúan be vagyok parázva, sosem voltam még ennyi időt távol a családtól, barátoktól, stb :))
Facebookon van egy csoport: Krakkói Magyarok
Kérelmezd a csatlakozást, majd ott tedd fel a kérdéseid, szerintem több választ kapsz! :)
Újra én, amikre tudom a választ:
Útvonaltervező tömegközlekedéshez:
Ha másfelé szeretnél utazni, akkor ajánlom a PolskiBust! Nagyon kényelmes, pontos és biztonságos.
Érdemes lenne elnézned Wrocławba! Nagyon szép, és a PolskiBus már 20zł -ért elvisz.
Bár sejtésem szerint már kint vagy egy ideje, azért hátha segítettem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!