Kezdőoldal » Utazás » Európa » Krakkói magyarok, rengeteg a...

Krakkói magyarok, rengeteg a kérdésem! Esetleg?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem segíteni?

Erasmussal fél évet tölthetek odakint, nemsokára utazok, és iszonyatosan sok a kérdésem.

- interfood-hoz hasonló online OLCSÓ ételrendelési lehetőség van? tudnátok linkelni?

- nagyon olcsón szeretnék ebédelni minden nap (diákpénz..) van rá lehetőség? Amiket találtam éttermek ... hát sajnos csak a főtt kajámra napi 900 ft-ot nem tudok szánni... egyébként sem vagyok nagy étkű, kisadagokat szoktam enni..

- edzőtermek milyen áron vannak diákoknak per hó? kb.

- hol érdemes élelmiszert vásárolni? Tényleg olcsóbb árakra lehet számítani?

- egy havi diákbérlet kb mennyi?

- ha Lengyelországban szeretnék más felé utaznom, milyen árakkal kell számolni?

- google útvonaltervezőhöz, valamint bkk menetrendhez hasonló program, honlapot tudna valaki linkelni?

- mire érdemes felkészülni, mik a fontosabb KULTURÁLIS tudnivalók?

Nagyon hálás lennék, ha.. iszonyúan be vagyok parázva, sosem voltam még ennyi időt távol a családtól, barátoktól, stb :))

2015. jan. 2. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Facebookon van egy csoport: Krakkói Magyarok

Kérelmezd a csatlakozást, majd ott tedd fel a kérdéseid, szerintem több választ kapsz! :)

2015. ápr. 25. 08:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Újra én, amikre tudom a választ:

Útvonaltervező tömegközlekedéshez:

[link]

Ha másfelé szeretnél utazni, akkor ajánlom a PolskiBust! Nagyon kényelmes, pontos és biztonságos.

[link]

Érdemes lenne elnézned Wrocławba! Nagyon szép, és a PolskiBus már 20zł -ért elvisz.

Bár sejtésem szerint már kint vagy egy ideje, azért hátha segítettem valamit.

2015. ápr. 25. 08:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. ápr. 30. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!