Angliai helyek kiköltözésre?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy Ti mely angliai kisebb "városokat" ismertek, ahol könnyen és olcsón lehet bérelni szobát és könnyen lehet találni vendéglátós munkát? Mellesleg nem is lenne rossz, ha az orvosi ellátás sem lenne a legrosszabb (sajnos sok rossz dolgot hallottam az ottani orvosokról). Szerintetek Anglia mely pontja felelne meg ezeknek a kritériumoknak? (akár lehet London melletti hely is, csak ne dobjak ki vagyonokat egy-egy utazásért). Előre köszönöm szépen a segítségeteket!2015. máj. 7. 19:58
1/13 anonim válasza:
Anglia déli része. Minél északabbra mész annál olcsóbb, viszont munka is jóval kevesebb. Angol mennyire megy? Mert ha tényleg rendesen beszélsz, akkor jöhetsz kisebb városba is, amúgy csak nagyobb város, ha gyenge az angolod.
2/13 anonim válasza:
Cornwall és Devon megyék szépek,és nem is annyira drágák,én arrafelé nézelődnék.
1-2 város onnan: Penzance,Truro,Torquay,Redruth,Falmouth,Dartmouth,Exmouth,Exeter
3/13 A kérdező kommentje:
Most az van, hogy középfokú nyelvvizsgám van, de saját véleményem szerint anyanyelvi szinten vagyok az angollal. Most van elrakva 3000 font az útra, de szerintem abból veszek ki annyit, hogy a felsőfokút meg tudjam csinálni, mert egy felsőfokúval szerintem jobban elismernek, mint egy középfokúval. Így névre déli helyeket tudtok mondani?
2015. máj. 7. 20:37
4/13 anonim válasza:
ne csinálj nyelvvizsgát, ha nem egyetemre mész itt, akkor a kutyát nem érdekli a papírod, arra kiváncsiak, hogyan beszélsz. lobogtathatsz bármilyen papírt, kommunikálni kell
5/13 anonim válasza:
különböző akcentusokra készülj fel, főleg az indiai, pakisztáni emberek beszélnek érdekesen. a skót angol is nehéz, nekem van egy skót ügyfelem, mai napig inkább emailben kommunikálunk, mert nagyon nehezen érthető.
6/13 anonim válasza:
"Cornwall és Devon megyék szépek,és nem is annyira drágák,én arrafelé nézelődnék.
1-2 város onnan: Penzance,Truro,Torquay,Redruth,Falmouth,Dartmouth,Exmouth,Ex
eter"
Paigntonban voltam aupair, 11 éve. :)) Imádtam, csodaszép hely- az egész "angol riviéra"
7/13 anonim válasza:
Ha nyelvvizsgát akarsz, akkor IELTS-et csinálj. Drágább, de a különféle magyar nyelvvizsgákkal, mint az origo vagy a többi semmit nem érsz. Az IELTS viszont hivatalos, bevándorláshoz is azt kérik.
8/13 A kérdező kommentje:
Nos, akkor most érdemes letenni a nyelvvizsgát vagy érdekli a halált a papír?:D
2015. máj. 8. 14:58
9/13 anonim válasza:
Ha esetleg állampolgárságot akarsz, akkor érdemes nyelvvizsgát csinálni, vagy ha egyetemre mész itt. Addig csak arra kíváncsiak hogy hogyan kommunikálsz.
10/13 anonim válasza:
Nem fogja kérni senki a papírt, de azért szerintem előnyt jelenthet külföldiként ha meg tudsz lobogtatni a munkaadó előtt egy 7-8 pontos IELTS vizsgát. Persze egy munkakörtől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!