Anglia bankszámla igénylés lakcímigazolás nélkül?
Régi a kérdés, de a lényeg változatlan úgy gondolom.
Számlanyitáshoz lényegében útlevélen kívül lakcímet és munkahelyet kell igazolni, ugye?
Ennek a lehetséges módjaiban vannak különbségek illetve problémák, ha jól tudom.
Munkaviszonyt munkaszerződéssel maximális biztossággal lehet igazolni, nem?
Lakcímhez ahogy olvastam máshol van amikor elég a NI számról visszaigazoló levél. (A végleges nem, az interjú időpontját megerősítő levél.)
De ha ez kevés egy banknak akkor a munkaszerződésbe beleírt munkacím már elegendő?
Sok helyen olvastam azt is, hogy az elején csak basic számlát nyitnak a bankok, amihez olyan kártya jár, amivel csak ATM-ből (talán csak saját banki ATM) lehet készpénzt felvenni, neten vásárolni, boltban fizetni nem.
Nem jár továbbá csekkfüzet, nem lehet még pár egyéb művelet.
De ha a munkaviszonyom és a lakcímem a fenti módokon igazolom, akkor lehet azonnal normál számlát nyitni?
Természetesen nem prémiumra gondolok, meg nem mindenféle visszatérítésekre, biztosítási szolgáltatásra, stb...
A segítséget előre is köszönöm mindenkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!