Kezdőoldal » Utazás » Európa » Anglia bankszámla igénylés...

Anglia bankszámla igénylés lakcímigazolás nélkül?

Figyelt kérdés
NI interjúm júni 15. lesz mire megkapom az NI számot az egy örökkévalóság, szeretnék dolgozni, de ehhez kell bankszámla. Hol tudnék nyitni ahol nem kell igazolnom papírral, hogy ott lakok ahol lakok, és nem kell NI. Testvéremnél lakok vendégként szóval nincs semmiféle szerződés féleség.

2015. jún. 30. 22:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Régi a kérdés, de a lényeg változatlan úgy gondolom.

Számlanyitáshoz lényegében útlevélen kívül lakcímet és munkahelyet kell igazolni, ugye?

Ennek a lehetséges módjaiban vannak különbségek illetve problémák, ha jól tudom.

Munkaviszonyt munkaszerződéssel maximális biztossággal lehet igazolni, nem?

Lakcímhez ahogy olvastam máshol van amikor elég a NI számról visszaigazoló levél. (A végleges nem, az interjú időpontját megerősítő levél.)

De ha ez kevés egy banknak akkor a munkaszerződésbe beleírt munkacím már elegendő?

Sok helyen olvastam azt is, hogy az elején csak basic számlát nyitnak a bankok, amihez olyan kártya jár, amivel csak ATM-ből (talán csak saját banki ATM) lehet készpénzt felvenni, neten vásárolni, boltban fizetni nem.

Nem jár továbbá csekkfüzet, nem lehet még pár egyéb művelet.

De ha a munkaviszonyom és a lakcímem a fenti módokon igazolom, akkor lehet azonnal normál számlát nyitni?

Természetesen nem prémiumra gondolok, meg nem mindenféle visszatérítésekre, biztosítási szolgáltatásra, stb...

A segítséget előre is köszönöm mindenkitől!

2018. márc. 3. 20:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Én végül a Barclays Ben nyitottam az ni levél jó volt nekik proof of addressnek.
2018. márc. 4. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!