Anglia bankszámla igénylés lakcímigazolás nélkül?
Azért érdemes bemenni és megkérdezni. Igaz, hogy nekem már 7 éve, de akkor minden gond nélkül nyithattam bankszámlát a Lloyds-nál. Alig 1 hete voltam kint, nem volt még munkám, semmiféle lakcím igazolás, talán még az NI számom sem volt meg.
Ez olyan, hogy bankszámlát nem akarnak munkahely nélkül adni, munkát nem akarnak bankszámla nélkül adni. Valamelyiket muszáj kierőltetni.
Nem olyan ördöngösség. Előbb menj és keress munkát. A munkahelyen nem kérik egyből a számlaszámodat. Ha már fix, hogy felvesznek, elkéred a munkahely telefonszámát. Vannak cégek ahol sikeres felvételi esetén írnak egy ideiglenes szerződést amit el kell olvasni, alá kell írni. 1 pld a tied. Ezzel már mehetsz is a bankba, hogy
igen, itt fogok hétfőtől dolgozni, és az orruk alá nyomod a szerződésedet. Vagy megadod a munkahely telefonszámát amit a bank fel is fog hívni, hogy leellenőrizze tényleg ott fogsz melózni.
Lakcím meg szintén megoldható. Úgy ahogy korábban valaki írta a counxil tax-al kapcsolatban, vagy megoldható úgy is, hogy a lakás tulajdonosától aki engedi, hogy ott lakj, kérsz igazolást. Mindent meg lehet oldani okosan-
Szia!
Egy éve vagyok kint, nekem tavaly magyar lakcímkártyára nyitottak. Útlevél, lakcímkártya, payslip... HSBC... A többinél elhajtottak. És fiókja válogatja. Wembley Empire Way-nél csináltattam...
Persze ehhez előbb munkát kell találni. Agencyk adnak munkát NI nélkül is, ha már kértél időpontot.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!