Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankszámla nyitás és bankkárty...

Bankszámla nyitás és bankkártya igénylés. Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Sportfogadás miatt szeretnék igényelni egy bank kártyát és azt szeretném kérdezni, hogy melyik bankot ajánljátok?

Ha én nyitok egy számlát, igényelek egy kártyát akkor az nekem pénzbe kerül? Ha igen akkor mennyibe? Van egy fix összeg amit ezért a szolgáltatásért nekem esetleg havonta fizetnem kell?

Igazából csak ebből az egy célból kell, még sosem voltam bankban szóval bármilyen segítség jól jön.

A válaszokat előre is köszönöm.

2013. dec. 19. 18:14
 1/6 anonim válasza:
új számla nyitása ingyenes, legalábbis nekem az volt, meg akiket kérdeztem, mindenkinek az volt. én otp-nél nyitottam 24 év alatt otp junior számlát tudsz nyitni-nekem eddig nem járt semmiféle költséggel
2013. dec. 20. 14:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, így tettem. Ezt, hogy kéne értelmeznem?

"Ezúton tájékoztatjuk, hogy az OTP Bank honlapján 2013. december 20.-n kezdeményezett folyószámla nyitási igényét elfogadtuk. A bankszámla szerződés aláírására, valamint a bankkártya átvételére az igénylés során Ön által megjelölt OTP Bank fiók fogja felkérni. A bankkártya elkészültérol az Ön választásának megfeleloen fogjuk értesíteni."

Holnap mehetek be a bankba aláírni vagy még várni kell és értesítenek még 1x mailben, ha mehetek?

2013. dec. 20. 19:27
 3/6 anonim válasza:
100%
na ez jó kérdés, egyáltalán mi ez? én helyben aláítram mindent papírt, megkaptam a bankszámlaszámot, jelszót kellett választani internetes belépéshez, pin kód stb. aztán kb 2 hét múlva megjött postán a kártya, ennyi. de ha bizonytalan vagy menj be aztán érdeklődd meg
2013. dec. 20. 21:32
 4/6 anonim válasza:
ja, plusz azt mondták hogy december és január xy között menjek vissza mert hogy valami cuccok ingyenesek lesznek, tegnap bementem, személyi felmutatása után adott egy papírt amin ingyenes tranzakció (átutalás) áll, szóval már ezért sem veszik el azt a pár forintot
2013. dec. 20. 21:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Interneten igényeltem és ezt küldték pár órával később.
2013. dec. 20. 21:51
 6/6 anonim válasza:
húha, hát akkor passz, én személyesen rendeltem
2013. dec. 21. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!