Nem tudok belépni az OTP direkt oldalán, mit tegyek?
Figyelt kérdés
először sikerült belépni, aztán megváltoztattam a jelszavam egy 10 karakteres jelszora az utolsó 2 karakter számokóból állt, aztán rámentem a legvégén arra hogy vissza a kezőlapra,befagyott az oldal és kiléptem, kaptam sms-ben egy azonosítót, és azóta nem tudok belépni. próbáltam az új jelszóval, a régivel, most 24 óráig le van tiltva az azonosítóm. az sms-ben kapott azonosító nem fér ki az azonosító mezőbe, leugrik a számlaszámhoz az utolsó betűje. mit tegyek?2012. júl. 12. 15:18
1/9 anonim válasza:
Szia! Milyen böngészőt használsz? Töröld gyorsító tárat és a sütiket hát ha megjavul.
2/9 A kérdező kommentje:
google chrome, írta is hogy zárjam be, bezártam de nem javult meg, akkor most megpróbálom törölni
2012. júl. 12. 15:23
3/9 A kérdező kommentje:
most bármilyen jelszóval próbálkozok, azt írja hogy a számlaszám formátuma hibás
2012. júl. 12. 15:24
5/9 anonim válasza:
Be kell menni a hozzád legközelebb eső OTP-bankfiókhoz, mivel csak személyesen járnak utána a hibának és telefonon keresztül nem segíthetnek. Én is ugyanígy jártam nemrég. Személyigazolvány, lakcímkártya feltétlenül legyen kéznél, többit az ügyintéző elintézi.
6/9 anonim válasza:
Ja és a bankkártya is feltétlenül legyen kéznél. Az ügyintézőnek elmondod, hogy nem tudsz belépni OTP Direkt oldalán, ezután lehúzza a kártyád - személyit is elkéri - majd beütöd a kártyádhoz tartozó PIN-kódod és már meg is adja a belépéshez szükséges adatokat Neked. De mindez csak személyesen.
7/9 anonim válasza:
És ez kerül valami pénzbe mert nekem is ilyen problémám van :/
8/9 A kérdező kommentje:
nemtudom, hetekkel később megpróbáltam belépni és engedte
2014. máj. 5. 13:53
9/9 anonim válasza:
Ha ilyesmi történik, akkor általában az OTP-nél van a hiba. Volt már, hogy egy napig nem lehetett belépni, de volt rá példa, hogy több napig sem. Valami rendszerhiba. Bénák és még ők vigyáznak a pénzemre. :D Szóval el is szoktam gondolkodni rajta. Jobb volt a régi borítékos rendszer. Ahogy a régiek mondanák: a készpénz az készpénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!