Elengednétek a 18 éves lányotokat egyedül (nem csoporttal) meg egy fiú barátjával egy hétre párizsba?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 18:16
21/26 anonim válasza:
Nagyobb esély van hogy Magyarországon történjen vele valami rossz, más országokban sokkal biztonságosabb. Én is voltam 15 évesen Németországban, 20 évesen meg 1 hónapig utazgattam egyedül, 7 országban jártam. Semmi bajom nem esett. Nő vagyok, mindenhol nagyon kedvesek voltak velem az emberek. A lányod meg nem is egyedül megy... miért ne engednéd? Felnőtt, ha menni akar úgyis menni fog.
22/26 anonim válasza:
A fiúval együtt sokkal szívesebben elengedném, mint egyedül. Amúgy 32 éves vagyok és nő.
A Taken című filmet mondjuk tényleg jó megnézni, Párizs, vagy nem, de tanulni lehet belőle. Az egyik tanítványom 16 éves kora óta motorral ment minden nyáron a barátjával külföldre, és fantasztikus élményekkel tértek haza. Persze minden attól függ, hogy mennyire érett valaki. De egy biztos, egy ilyen út szerintem csak a hasznára válhat, komolyabb lesz tőle, önállóságot tanul, stb.
23/26 anonim válasza:
Párizs közbiztonsága jobb, mint Budapesté. A közlekedés tökéletesen meg van oldva a metrókkal, lehetetlen eltévedni. Egyedül annyi, hogy a táskát szorosan kell szorítani mert sok az ember, de ez Pest legtöbb részére is igaz. Szerintem egyáltalán nem veszélyes hely. És a pletykákkal ellentétben, szerintem igenis nagyon segítőkészek a franciák :)
25/26 anonim válasza:
én elengedném, találkozta már franciákkal,és szerintem különbek mint a magyarok.
és baj-sajnos-bárkivel történhet nem csak 18 évesekkel.hagyd hogy élje az életét
az elrabolva pedig csak egy film...
26/26 anonim válasza:
24 éves vagyok és elengedném, főleg fiúval. Ennyi erővel nézd meg a 2012 c. filmet is és várd a világ végét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!