Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elengednétek a 18 éves lányoto...

Elengednétek a 18 éves lányotokat egyedül (nem csoporttal) meg egy fiú barátjával egy hétre párizsba?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 18:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
El.
2010. febr. 20. 19:39
 12/26 anonim válasza:
55%

Nézd meg az : Elrabolva című filmet

rendező: Pierre Morel

forgatókönyvíró: Luc Besson, Robert Mark Kamen

zeneszerző: Nathaniel Mechaly

operatőr: Michel Abramowicz

producer: Luc Besson, Pierre-Ange Le Pogam

vágó: Frédéric Thoraval

szereplő(k):

Liam Neeson (Bryan Mills)

Maggie Grace (Kim)

Famke Janssen (Lenore)

Xander Berkeley (Stuart)

Katie Cassidy (Amanda)

Holly Valance (Diva)

Szintén párizsba mennek :D

Ha megnézed nem fogod engedni :D

2010. febr. 20. 19:58
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
olyan Magyarországon is történhet..ha nem egy kis hülye liba akkor kevés esély van a bajra..engedd el azt a lányt:)
2010. febr. 20. 20:40
 14/26 anonim válasza:
51%
Én el nem engedném az tuti. Nem benne nem bíznék, hanem mindenki másban. Plusz a lányok nem veszik komolyan a veszélyeket amik rájuk leselkednek:s
2010. febr. 20. 20:40
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
Nem.Hol laknának,miből élnének meg?Honnan tudnák,hova érdemes és szabad menni?Egy nagyváros nem biztonságos,főleg külfüldieknek.Gondolom a srác sem sokkal idősebb.Egy hét azért elég hosszú idő.Ha bajba kerülnek,akkor sehova nem tudnának fordulni.Menjenek inkább szervezett csoporttal.
2010. febr. 20. 21:26
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért két 18 éves már nem olyan ügyifogyi. le kell foglalni szállást, persze. de katasztrófák idősebb korban is történnek. Sok mindenre oda kell figyelni, de szerintem simán elengedheted.
2010. febr. 20. 21:38
 17/26 anonim válasza:
48%
én is pont a Taken címü filmre asszociáltam... Tuti nem engedném el. Mondjuk én meg 21-22 évesen Írországba mászkáltam egyedül, de az megint más... Nem álltam szóba idegenekkel :)
2010. febr. 20. 21:52
 18/26 anonim ***** válasza:
43%

Ez tök jó, hogy mindki azt mondja hogy JÓHOGY ELENGEDNÉM :D de kb csak az a baj hogy válaszadók 3/4 kb 15éves, és jóhogy elengednék , mer hát már azt hiszik hogy 18évesen simán felnőtt az ember és elég érett....:D meg hát jólenne ha őket is elengednék 18évesen ...:D csak az a baj hogy ha egy kicsit idősebbek lennének akkor nem jönne ennyi IGEN , Simán elengedném válasz :D

tessék lepontozni, köszi

2010. febr. 20. 21:58
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, mennyire ismerem a srácot illetve ő mióta ismeri.. ha már több éve ismerik egymást és én is ismerem valamennyire (és felelősségtudatos), simán elengedném.
2010. febr. 20. 22:02
 20/26 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is az Elrabolva jutott az eszembe! Előtte mindenféleképpen nézzétek meg, utána mehet :)
2010. febr. 20. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!