Angliába szeretnék utazni munkát keresni, szerintetek érdemes lenne megpróbálnom?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, férfi. Az angolt nyelvet középszinten jól beszélem, de végzettségem csak egy egyszerű informatikus szoftverüzemeltető képzés, amihez ECDL-em van (nem tudom, hogy Angliában jelent-e bármi előnyt az ECDL), meg van egy személy és vagyonőri bizonyítványom (ezt sem tudom, hogy elfogadják-e külföldön). Indulótőkém az lenne, de munkatapasztalatom kevés van, és ismerős sincs aki tudna segíteni. A célom az lenne, hogy ha kiutazom ne csak megélni tudjak, hanem egy keveset félre is tenni, és gyűjteni, hogy ha ott dolgozom, később egy kis lakást vehessek. Szerintetek milyenek az esélyeim, egyedül nekivágjak-e, esetleg keressek egy útitársat?
Valaki, aki esetleg már jártas a témában? Tanácsokat nagyon megköszönném.
2015. márc. 30. 13:46
11/14 anonim válasza:
Anglián belül hova készülsz? Mert pl Londonban horribilisek az ingatlanárak, egy kis viskóért is elkérnek 4-500 ezer fontot. Viszont a környező településeken lehet találni 100-150 ezerért remek kétszobás lakásokat, házakat akár kerttel is. Ezek havi törlesztője azért nem olyan vészes, a probléma inkább az önrész. Én a magam részéről úgy vagyok vele, hogy amíg az állampolgárság nincs meg tökéletesen megfelel az albérlet.
12/14 A kérdező kommentje:
Azt még nem tudom, hogy hova mennék, de lehetőleg a munkahelyhez közel, egy olcsó szállásra. Lakást csak azután néznék, ha egy ideje már dolgoznék, és lenne rá egy nagyobb félretett összeg.
2015. márc. 30. 16:45
13/14 A kérdező kommentje:
Újra itt vagyok. Azóta már lassan 1 éve és 2 hónapja, hogy Londonban vagyok. Dolgozom, és a nyelv sem okoz különösebb gondot. :)
2016. júl. 28. 01:53
14/14 A kérdező kommentje:
4 év elteltével írok. Érdemes volt nekivágnom. Kerestem pénzt is szereztem barátokat, ismerősöket, és rengeteg tapasztalatot. Láttam Londont is, és úgy érzem, hogy kicsit felnőttem, felelőségteljesebb és önállóbb lettem.
2019. aug. 29. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!