Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes újra megpróbálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes újra megpróbálnom?

Figyelt kérdés

A helyzet : a nyáron megismertem egy lányt. Igazából nem figyeltem fel rá, mindaddig, amíg ő nem tett lépéseket. Utána találkozgattunk, nagyon jól éreztük magunkat.Minden ideális volt, mint ahogy a könyvben írva vagyon. Amikor én vázoltam az érzéseim, ő dobott, mondván, hogy nincs felkészülve, meg h nem szeretne kapcsolatot (éveken keresztül volt komoly kapcsolata, és előttem 3 hónappal szakított).

Én lekoptam, nem zaklattam, de azóta is ő jár a fejemben, vele kelek vele fekszem, mindezt már 5 hónapja. A közeljövőben úgy fog alakulni az életem, hogy gyakrabban találkozhatunk.Szerintetek érdemes újra megpróbálnom?. A kapcsolatunk normális,szoktunk beszélni, szerintem semmi olyat nem tettem, amivel magamra haragítottam volna.

Persze egyszerűbb lenne más lánnyal ismerkedni, mondani könnyű, de ha egyszer csak ő jár a fejemben...Lett volna a lehetőségem a közelmúltban mással összejönni, de nem akartam, épp miatta....26 F. Köszönöm a válaszokat.

2015. jan. 20. 23:18
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

*haragíthattam.

-a.

2015. jan. 20. 23:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Nézd nem mellőzheted a csajokat csak mert van valaki nagy ez a legnagyobb hülyeség amit tehetsz... De jah nyugodtan próbáld meg újra simán csak ne nyomulj nagyon mindig megéri a próbát... Csak ne koptasd a többit mert bánni fogod hidd el.. Minden csajt be lehet fűzni..
2015. jan. 20. 23:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2015. jan. 20. 23:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem mondtam vele új dolgokat :)
2015. jan. 20. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:

2.: Ezt a minden csajt be lehet fűznit honnan veszed? Neked minden nő bejön az anorexiástól a 200 kilósig? Nekem pl. egy vékony pasi sose jön be. Próbáltam, de olyan mintha egy lányt ölelnék.. brrr.

Kérdező: Ha már jártatok és valóban a felkészületlenség, az ijedtség miatt hajtott el akkor esélyes vagy. Próbáld meg. Legalább tisztázódik, hogy érdemes-e csak Rá gondolni.

2015. jan. 20. 23:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem nem jön be mind de minden nőt fel lehet szedni bocs ha neked nem megy...
2015. jan. 20. 23:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezt a második kommentelőnek szántad? :)
2015. jan. 20. 23:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Én vok a 2es és az 5ösnek szántam mert inkompetens... Levan írva egy egyszerű szöveg de nem tud értelmezni
2015. jan. 21. 00:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem találkoznék vele többet! Most őszintén,te ilyen után meg tudnál még bízni benne?! Nemár ...

Addig kell szexelni másokkal,amíg el nem felejted őt!Hidd el,egy idő után sikerülni fog és belezúgsz másba :)

2015. jan. 21. 00:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát épp ezért kell megpróbálnia.. Veszíteni nem veszítesz semmit de legalább később nem lesz ilyen téren pofon
2015. jan. 21. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!