Angliába szeretnék utazni munkát keresni, szerintetek érdemes lenne megpróbálnom?
24 éves vagyok, férfi. Az angolt nyelvet középszinten jól beszélem, de végzettségem csak egy egyszerű informatikus szoftverüzemeltető képzés, amihez ECDL-em van (nem tudom, hogy Angliában jelent-e bármi előnyt az ECDL), meg van egy személy és vagyonőri bizonyítványom (ezt sem tudom, hogy elfogadják-e külföldön). Indulótőkém az lenne, de munkatapasztalatom kevés van, és ismerős sincs aki tudna segíteni. A célom az lenne, hogy ha kiutazom ne csak megélni tudjak, hanem egy keveset félre is tenni, és gyűjteni, hogy ha ott dolgozom, később egy kis lakást vehessek. Szerintetek milyenek az esélyeim, egyedül nekivágjak-e, esetleg keressek egy útitársat?
Valaki, aki esetleg már jártas a témában? Tanácsokat nagyon megköszönném.
Én azt mondom ne menj sehova!Az ilyen tutyi-mutyi/ti mit gondoltok/szerintetek emberek hamar elvéreznek....ráadásul angliából már inkább visszafele jönnek az emberek,annyire tele van minden külföldivel......
Ja még annyi,hogy állításod szerint az angol nyelvet középszinten beszéled.
Tekintve,hogy mindenki túl értékeli a saját nyelvtudását,maradjunk egy erős alapfoknál....csak az nem tudom mire lesz elég.....
Anglia mindig is tele volt külföldivel, ez nem ok arra, hogy valaki ne jöjjön ide. Az meg hogy mennek sokan innen, részben igaz csak, hisz aki elmegy, annak a helyére mindig jön valaki.
Kérdező!
Lakást itt 99.9%-ban csak hitelre fogsz tudni venni, egyszerűen olyan magasak az ingatlanárak, hogy még relatív magas bérből is irtó nehéz lakáshoz jutni, sokaknak még a 20-25%-os-előleget is nehéz összeszedniük, ami a hitel előfeltétele. (bár most van olyan konstrukció, amiben 5%-ot kell letenned csak, a többit az állam adja.)
bocs már hogy válaszoltam,nem volt odaírva,hogy csak az szólhat hozzá,aki azt mondja,hogy menjél!!!!!
Az egy dolog,hogy anglia tele van bevándorlókkal.Csak ezek igazából mind európa csőcseléke,akik végzik a kuli munkát szarét-hugyért.Meg mint tudjuk,van az a vicc,hogy magyarország második legnagyobb városa London!csak az a baj,hogy ez már nem vicc.....
Nem mondtam, hogy csak az írjon, aki azt mondja, hogy menjek, de a te érveid számomra nem tűnnek meggyőzőnek, és erre a mondatodra válaszoltam: "Az ilyen tutyi-mutyi/ti mit gondoltok/szerintetek emberek hamar elvéreznek..."
Mások véleményére, tapasztalatára még ettől az ember kíváncsi lehet, nem? Legalábbis mielőtt nekivágnék az útnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!