Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy jövünk ki olcsóbban?

Hogy jövünk ki olcsóbban?

Figyelt kérdés
Pár haverral tervezzük nyárra,hogy megyünk a Balatonra,de így most utánanéztünk és lehet,hogy egy külföldi tengerparttal(gondolok itt az olcsóbakkra pl Bulgária,Görögország) jobbban jönnénk ki.Szerintetek melyik jönne ki olcsóbban szállással,utazással mindennel?

2015. febr. 11. 17:34
1 2
 11/15 demonlord90 ***** válasza:
a "feeling" relatív, városa válogatja. Mi Burgaszban pl jobban éreztük magunkat, mint Thesszalonikiben. A "hosszú út" pedig szintén relatív, Bulgária szerintem kifejezetten közeli nektek :) De ha pl Dél-Spanyolországba, én sem ajánlanám az 5/5-öt.
2015. márc. 4. 00:55
 12/15 demonlord90 ***** válasza:
aktuális árakat sajnos nem tudok, valószínűsítem, h mivel EU, ezért nem sokkal tér el, max 20%-kal olcsóbb, mint itthon. De ha többen vagytok s útba eshet Szerbia, Macedónia vagy Törökország, be tudtok vásárolni
2015. márc. 4. 00:58
 13/15 greekfan ***** válasza:

4 személy az már "belefér". abba gondoljatok bele, hogy ez egy több órás út ahova mindenki elég sok cuccot visz. ha van köztetek lány akkor meg főleg.

gondolom nem úgy akartok kiszállni a kocsiból, hogy a halálba kívánjátok a másikat.

akárhova is mentek, jó utazást nektek. mi idén thassosra megyünk.

2015. márc. 4. 21:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a rengeteg segítséget:) A Balaton kilőve,marad Bulgária vagy Montenegró.Szeptemberben még nagy nyüzsgés van? Mivel akkor olcsóbb a szállás és még a suli sem kezdődik el :D
2015. márc. 8. 22:11
 15/15 greekfan ***** válasza:
annak, hogy a balatont szanáljátok, örülök. szeptember amúgy görögben teljesen jó, a többiről nem tudok nyilatkozni.
2015. márc. 14. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!