Kezdőoldal » Utazás » Európa » Paralia vagy Korfu jön ki...

Szisztöp kérdése:

Paralia vagy Korfu jön ki olcsóbban repülővel szállással /mindennel együtt / egy hétre?

Figyelt kérdés

2014. aug. 2. 07:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanazok az árak. Annyi,h én Paraliara még csak buszos szervezett utakat láttam. Korfura megy busz és repülő is, ott nyilván van reptér is. Paraliat úgy tudom repülővel elképzelni,h Szalonikiben szálltok le, onnan meg egy jó hosszú transzfer Paraliaig. Ezért ez többre jönne ki.
2014. aug. 2. 10:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Tehat Szalonikibe is kb.ugyanannyi a jegy mint Korfura?
2014. aug. 2. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Szalinikibe néztem anno jegyárakat, ha jó előre lefoglalod, akkor 25-30 ezer között van. Korfura sztem csak charter járatok mennek, de lehet,h tévedek. Ha nekem kéne választanom, és mindenképpen repülővel szeretnék utazni, akkor én Korfut választanám; utazási irodánál foglalnék egy repülős utat. Paraliara meg kéne szervezni, külön foglalni szállást, repjegyet, és meg kéne a transzfert is oldani. Ez utóbbi pedig biztos nagyon megnövelné a költségeket.
2014. aug. 2. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!