All Inclusive nyaralás Görögországban olcsón, hogyan? (Bővebben lent)
2015 nyarán Görögországba szeretnénk utazni a családdal. Maximum 100 000ft/főt tudnánk rászánni. Lehetséges lenne lefoglalni olyan utat ami repülő-s, all inclusive ellátású, és szép helyen, jó hotelben van? Kb. 1 hét-re.
Nem nagyon vagyok tapasztalt az ilyen utazások terén, sajnos nem gyakran mentünk még, Busszal lenne ennyi árba, de én nagyon ragaszkodnék a repülőhöz, épp ezért írtam ki a kérdést.
Aki tapasztalt utazó, ért a foglalásokhoz ismer jó utazási irodát vagy éppen tudna segíteni kérem írjon!
Egyéni szervezéssel simán kihozhat ha a kérdező bevállalja a kellemetlenségeket pl fapados, wizz stb géppel utazni.
De az sem mindegy hova Görögországon belül, hány fő a család milyen az összetétele gondolok itt arra hogy egy double ára alig magasabb mint a single szoba ára, vagyis a költsége csak az egyik 100E-ből jön le.
Ne szomorkodj a buszos utazás miatt! Busszal Görögországba eddig egyszer utaztunk, 32 óra volt az út, de cseppet sem bánom, minden kellemetlenségért kárpótolt a sok-sok élmény, amivel ott gazdagodtunk!:)
Én még csak most kezdek az idei nyaralás szervezéséhez, mi is repülős utat tervezünk egyelőre, de lehet, hogy buszos lesz a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!