Ti hova utaznátok Görögországban? Többi lent.
Hogy mennyi a jegy, azt most senki sem tudja megmondani neked, állandóan változik. Személyenként 25 és 100ezer között lehet.
A legjobb, ha veszel útikalauzt, és közösen kiválasztjátok azt, amit megnéztek.
A szállást a booking.com oldalon tudjátok megnézni.
És oda ellehet jutni repülővel is?
Egyébként a repülőjegyet és szállást most foglaljunk vagy ráér tavasszal?
Sartiba végül is el lehet jutni repcsivel is. Thessalonikben kell leszállni, majd kocsival vagy busszal Sarti.
Én csak Paraliaról és Tolo-ról tudok referálni. Az első Görögország északi részén van, az utóbbi pedig délen.
Mind2 helyen szuperül éreztük magunkat!! De abban biztos vagyok hogy ég és föld az északi és a déli régió :) Lent valóban sokkal szebb !!
Mi az Apollon Travellel szoktunk utazni, árban teljesen reális. Utazással eddig sosem volt gond. De olyan is akad aki a Grand Toursra esküszik. Velük még nem voltunk Görög Honban :)
Látnivalókról ódákat lehetne zengni...de ha mondasz egy konkrét települést, akkor már jobban tudunk segíteni ebben.
Egyébként az éttermi árak is normálisak.Mi jobban jártunk összességében 10 nap Görögországgal, mint a 7 napos Balatonos utazásunkkal :D És itt még az idő sem volt rossz :)
Az attól is függ, hogy melyik hónapra tervezitek az utazást? Illetve mindenképp csak repülő ? Vagy busz is szóba jöhet.
De ha gondolod akkor nyugodtan írd privátba, és majd oda válaszolok majd vissza.
Korfuban van tengerpart is kisváros is és elég barátságos hely, minden korosztálynak megfelel. ÁRkategória kb. 60-70 ezer.
Remélem ezzel segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!