London vagy Moszkva? Első ízben hová utaznátok szívesebben?
Figyelt kérdés
Hová olcsóbb, egyszerűbb eljutni és hol több a látnivaló?2014. aug. 16. 07:42
1/4 anonim válasza:
Londonba egyszerűbb és olcsóbb is eljutni. Azt hallottam, hogy Moszkva eléggé drága egy hely. Engem amúgy Moszkva jobban vonz, ha lenne rá lehetőségem, én inkább oda utaznék.
2/4 anonim válasza:
Első alkalommal inkább én is Londonba a fent említett okok miatt. Mivel már ötször voltam most én is szívesebben nézném meg Moszkvát, ahová már egyébként 10e alatt is van repjegy oda-vissza, de a vízumügyintézés túl macerás és drága.
3/4 anonim válasza:
Én Londonba egyáltalán nem mennék, úgyhogy Moszkva. Bár Londonba egyszerűbb eljutni (orosz vízum).
4/4 anonim válasza:
Egyetlen percet nem gondolkodnék, és London mellett döntenék.
Lévén moszkva az év 7 hónapjában élhetetlen hideg hely, irtózatosan drága a vízum + a szállás árak is az egekben vannak.
Meg... valahogy London a civilizációt jelenti számomra, míg moszkva a keleti barbárságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!