Hova mennétek szivesebben melyik a jobb hely Zadar riviéra vagy Vodice? Csak ez a két hely érdekel
Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 20:28
1/3 anonim válasza:
Kár, mert PAG ZRCE a legjobb hely. (ha bulizás számít)
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha még továbbmennél sokkal szebb helyek várnának rád. Pl. Trogir, Split, Omis, Makarska, Dubrovnik.
De ha választani kellene, akkor Vodice egy napos zadari városlátogatással összekötve :D
3/3 anonim válasza:
Én mindkét helyen nyaraltam, Vodice sokkal jobban tetszett. Szép, tiszta, sokat lehet sétálni, és nincs hatalmas embertömeg. Zadarban, ha a külső falvakban van a szállásod csak busszal tudsz bemenni a városba, ami nem drága, nagyon tiszta, kényelmes és légkondis, de Vodicén akár még gyalog is be tudsz sétálni az óvárosba, ami éjjel nagyon szép. Közel van a Krka Nemzeti Park is, kb. 20 km kocsival, ott is voltunk, gyönyörű. Szóval, ha választanom kellene, Vodice.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!