Krk sziget Baška vagy Bibione? Melyik helyre mennétek szivesebben? Nem tudok dönteni!
Én ezek közül csak Bibiónéban voltam.
Egy tömeghely alsó-középosztálybeli német turistáknak, ahol lehet szórakozni meg szép meg tiszta a tengerpart... Csak hát na, ha már Olaszországba mész, sokkal hangulatosabb, sokkal "olaszosabb", és kultúrában bővelkedőbb helyek vannak...
Ha tömeget szeretnél, meg esti nyüzsgést,és bazársorokat akkor Bibione messze veri KRK-szigetet...
Elég eltérő karakterisztikájú a két nyaralóhely.
Ha homokos tengerpartot akarsz, akkor Bibione.
Ha kavicsosat, akkor Baska.
Ha tömeget akarsz a parton, akkor Bibione.
Ha szereted felfedezni a nyugodtabb strandokat, akkor Baska (főleg Stara Baska)
Ha ricsajt szeretnél éjszakára, akkor Bibione
Ha kevesebb nyüzsgéssel is beéred, akkor Baska.
Ha olcsóbban szeretnéd megúszni a nyaralást akkor Baska
Ha mindegy, akkor Bibione (persze vannak olcsó lehetőségek is Bibioneban,de Baskaban is van tartalék, amivel a Bibionei árak alá lehet menni...)
Szia!
Hát én Bibionét nem ismerem, jártunk már erre-arra Olaszországban (és Horvátországban is)... De mi teljesen beleszerettünk Krk-be, Krk városba. Természetesen kinek mi a preferenciája. Na,most pl Krk városban hatalmas olasz feeling van (évszázadokig tartozott Velencéhez a sziget)szórakozási lehetőségek, sok különböző strand... Nálunk ez akkora szerelem lett, h néhány éves turistáskodás után Krk városban, h ma már apartmanokat adunk ki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!