Kezdőoldal » Utazás » Európa » Krk sziget Baška vagy Bibione?...

Krk sziget Baška vagy Bibione? Melyik helyre mennétek szivesebben? Nem tudok dönteni!

Figyelt kérdés

2014. márc. 16. 19:27
 1/7 anonim válasza:
KrK sziget!Szerintem mi is oda megyünk az idén!
2014. márc. 16. 19:53
 2/7 anonim válasza:
Nekem a Krk szigeten csak azért nem tetszett annyira, mert ha a partról néztem a tengert, akkor nem lehetett a 'végtelen tengert látni', mert lehetett látni a túloldalt, de azon kívul elég jo volt ott is :)
2014. márc. 16. 20:03
 3/7 anonim válasza:
Bibionéban nekem a tenger tisztasága nem nagyon tetszett,de persze ezt mindenki másképp látja...
2014. márc. 16. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ezek közül csak Bibiónéban voltam.

Egy tömeghely alsó-középosztálybeli német turistáknak, ahol lehet szórakozni meg szép meg tiszta a tengerpart... Csak hát na, ha már Olaszországba mész, sokkal hangulatosabb, sokkal "olaszosabb", és kultúrában bővelkedőbb helyek vannak...

2014. márc. 16. 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Jártam már Krk szigeten csak nem Baskan! Olaszba is voltam Lido di jesolo-ba! Azt nem tudom melyik helyen van nagyobb élet esténként!! Bazárok boltok amik este sokáig nyitva vannak?!
2014. márc. 17. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha tömeget szeretnél, meg esti nyüzsgést,és bazársorokat akkor Bibione messze veri KRK-szigetet...

Elég eltérő karakterisztikájú a két nyaralóhely.

Ha homokos tengerpartot akarsz, akkor Bibione.

Ha kavicsosat, akkor Baska.

Ha tömeget akarsz a parton, akkor Bibione.

Ha szereted felfedezni a nyugodtabb strandokat, akkor Baska (főleg Stara Baska)

Ha ricsajt szeretnél éjszakára, akkor Bibione

Ha kevesebb nyüzsgéssel is beéred, akkor Baska.

Ha olcsóbban szeretnéd megúszni a nyaralást akkor Baska

Ha mindegy, akkor Bibione (persze vannak olcsó lehetőségek is Bibioneban,de Baskaban is van tartalék, amivel a Bibionei árak alá lehet menni...)

2014. márc. 19. 15:18
 7/7 Petrov Zita válasza:

Szia!

Hát én Bibionét nem ismerem, jártunk már erre-arra Olaszországban (és Horvátországban is)... De mi teljesen beleszerettünk Krk-be, Krk városba. Természetesen kinek mi a preferenciája. Na,most pl Krk városban hatalmas olasz feeling van (évszázadokig tartozott Velencéhez a sziget)szórakozási lehetőségek, sok különböző strand... Nálunk ez akkora szerelem lett, h néhány éves turistáskodás után Krk városban, h ma már apartmanokat adunk ki :-)

2014. márc. 31. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!