Görögországban mennyire egyszerű a készpénzfelvétel? Többi lent!
Hamarosan elutazom 10 napra Görögországba(Litochoro)! Arre gondoltam, hogy viszek készpénzt és viszem a kártyámat is! Mennyire egyszerű a készpénzfelvétel? Van sok ATM? A különböző helyeken mennyire fogadják el a kártyát? OTP Master Card bankkártyám van!
Sokat számít fel költségként pénzfelvétel során?
Illetve szerintetek mennyi költőpénzt érdemes vinni 10 napra? (az étkezést beleszámítva!)Diák vagyok, úgyhogy a legtöbb látványosság, pl. Meteorák elvileg ingyenes!
Előre is köszönöm! :)
Igen , arra jó. Nagyobb boltokban fogadják csak el a bankkártyát, a kisebb helyeken csak kp.-t. Sőt, olyan is van hogy szándékosan nem adja elő a lehúzót :D.
De egy némelyik étterembe is lehet kártyával fizetni. Az
Északi részeken egyébként nem olyan vészes a kártyázás.
Amúgy tavaly Én 50 eurót vettem le Skiathoson egy ATM-ből. Vasárnap volt, hétfőn pedig kaptam az sms-t hogy 3000.-ftomba került ez a levétel... :)
Költőpénz az nagyon egyéni. De nincsenek elszállva az árak. Olcsón is meglehet oldani egy egy étkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!