Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ingyenes kézpénzfelvétel...

Ingyenes kézpénzfelvétel kijátszása lehetséges így?

Figyelt kérdés

tehát mondjuk leveszek 149.000 forintot 31.-én, aztán megvárom míg eltellik 24 óra, és 1.-én felveszek megint 149.000 forintot, és nem vonhatnak le pénzt miatta mert havi 1-zser vettem le a pénzt.

Szerintetek?

Ha meg levonnak be lehetne perelni a bankot, jogtalan levonás miatt, mivel havi egyszer lehet de nem kötötték ki mikor.

2014. jún. 28. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt hol a kijátszás ????
2014. jún. 28. 15:19
 2/10 belapus ***** válasza:
93%

Ez nem kijátszás.Havonta kétszer, összesen 150 000 forintig ingyenes.A harmadikért, illetve a 150 000 fölöttiért kell már fizetni.

Amit te írsz, az két külön hónap.Sőt mindkét hónapban még ingyenesen felvehetsz 1 000-1 000 forintot.

2014. jún. 28. 15:25
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Ebben semmi kijátszás nincsen, de egyszer tudod csak eljátszani, mert amikor 1-én levettél 149.000 Ft-ot, abban a hónapban már csak 1000 Ft-ot vehetsz fel. Vagyis ott vagy, ahol a part szakad.

Amúgy meg teljesen felesleges még az a 150 ezer forint készpénz is, amihez így ingyen lehet hozzájutni. A közműszámlákat lehet utalni, boltokban meg kártyával kell fizetni.

2014. jún. 28. 15:39
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Csak arra figyelj, hogy (javítson ki valaki, ha tévedek, én még nem próbáltam, csak hallottam), hogy a könyvelés napja számít. Tehát ha 31 hétvégére esik,és mindkét felvételt csak köv héten könyvelik, akkor buktad.
2014. jún. 28. 15:49
 5/10 belapus ***** válasza:
88%

Ezt az OTP Hirdetményéből másoltam ki:

"A HAVI ELSŐ KÉT DÍJMENTES KÉSZPÉNZFELVÉTELI TRANZAKCIÓ NAPJÁNAK MEGHATÁROZÁSA

A Bank a díjmentes készpénzfelvételi lehetőséget az adott havi első két tranzakcióra az alábbiak szerint biztosítja:

1) Bankfióki készpénzfelvétel során a számlavezető rendszerében az adott hónapban elsőként lekönyvelt két tranzakcióra, ahol

a) banki munkanapokon a könyvelési nap az a nap, amikor a készpénzfelvétel történt,

b) nem banki munkanapokon a könyvelési nap a készpénzfelvétel napját követő első banki munkanap.

2) Bankkártyával ATM-ből történő készpénzfelvétel során nem a könyvelési napok, hanem a tranzakció feldolgozásának napja a meghatározó, ahol

a) az OTP ATM-ből történő készpénzfelvétel feldolgozásának napja a készpénzfelvétel napját követő naptári nap. A tárgyhót követő hónap elsején feldolgozott készpénzfelvételi tranzakciók az első két díjmentes készpénzfelvétel meghatározása szempontjából még tárgyhavi tranzakciók körébe tartoznak.

b) idegen ATM-ből történő készpénzfelvétel esetében a feldolgozás napja a készpénzfelvételi tranzakció idegen elfogadó banktól történő beérkezését követő naptári nap, ami a készpénzfelvétel napját követően legkésőbb a 7. napon valósul meg. A tárgyhót követő hónap elsején feldolgozott készpénzfelvételi tranzakciók az első két díjmentes készpénzfelvétel meghatározása szempontjából még tárgyhavi tranzakciók körébe tartoznak."

2014. jún. 28. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Összefoglalva az eddigieket:

Ez nem kijátszás, megteheted. De a könyvelés napja számít, így vedd figyelembe a #5 válaszban szereplő határidőket.

2014. jún. 28. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Az évszázad biznisze!!! :XD
2014. jún. 28. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
a kérdező nyugodtan aludhat nyitott ablaknál, nem fogják ellopni......
2014. jún. 28. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez is elég fogyatékos egy kérdés, de még tűrhető, mivel a 10 éves gyerek szintjét már megüti! Lehet, hogy a kedves kérdező még ennyi sincs, ez esetben megérdemli a dicséretet :)

Vannak ennél cifrább történetek, kocsma mellett lakok pár hónapja napi téma volt, hogy ingyen 150e Ft és rohannak számlát nyitni, mert erről nem akarnak lemaradni...

Szegény alkoholista söpredék, azt hitte ingyen kap 150e-et, manapság viszont csak a bankok szidalmazását hallani a témában, és azokat a fránya büntetőkamatokat és mínuszos hitelkártyákat :)

Ez persze nem a nagyérdemű alkoholista bagázs hibája, ők erről nem tehetnek, ez bizony a szabad akarat kontójára írható. Hiszen mindenkinek megvan a joga hozzá, hogy hülye maradjon!

2014. jún. 29. 21:51
 10/10 A kérdező kommentje:
irigykedsz mi, hogy te nem kaphattál volnai ngyen annyit! kedves utolsó hehe
2014. jún. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!