Az számít valamit ha OTP-s bankszámlámra Euróban utalnák a fizetésem? Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Ha eurót utalnak akkor tényleg forintban jelenne meg a számlámon?
Hogyan váltanák át?
2014. jún. 21. 23:29
1/8 anonim válasza:
Ft-számlára nem lehet utalni Eurot
2/8 anonim válasza:
Ahhoz deviza számlát kéne nyitnod !
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor jobban megéri külföldön nyitni számlát?!
2014. jún. 21. 23:39
5/8 anonim válasza:
es igen, feltalaltad a spanyolviaszt. kulfoldi munkahoz ott kel szamlat nyitni.
7/8 anonim válasza:
Semmi akadálya, hogy EURO érkezzen a MO-i bankszámládra, ezt a bankod automatikusan átváltja forintra a napi árfolyamon...
Ha külföldön dolgozol, akkor alapvető feltétele a munkavállalásnak, hogy ottani bankszámlád legyen!!!
Nem fogják a fizetésedet MO-i bankszámlára átutalni, mert ez nekik többletköltséget jelentene...
8/8 anonim válasza:
Ahogy előttem is írják, lehetni lehet, de mindenképp megéri kint számlát nyitni. Ha kint az OTP-s kártyáddal akarsz pénzt felvenni, bazisokba fog kerülni. De ami fontosabb, nem biztos, hogy a munkáltató fog neked külföldre utalgatni. Anno mikor hazajöttem, megszüntettem a kinti számlámat, és szerettem volna ha az utolsó fizetésemet a magyar számlámra utalják, de azt mondták, felejtsem el, ez nekik extra macera és többletköltség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!