75 ezer forintba kerül, hogy felvehessem a SAJÁT pénzemet,5 millió forintot?
OTP, Netszámla csomag. Sokkot kaptam, amikor megtudtam az ügyintézőtől ezt a kis apróságot. És most a legjobb megoldást keresem.
Van olyan bank, ahol 1,5 %-tól kevesebb a készpénzfelvétel díja? Az OTP-nél (a havi 150 ezer forint ingyenes felvételét leszámítva) 1,5 % és nincs maximum összeg.
koszond meg partunknak es kormanyunknak, hogy a bankokat mindenfele ad-hoc adokkal b8szogatja (es amelyiket az agymosott idiota lakossag ujra meg is szavazott).
nem nagyon van megoldas, mivel ha atutalod, akkor is van egy rakas tranzakcios dij, amit ki kell fizetni, bar ez meg mindig sokkal kevesebb, mint a kp felvetel koltsege.
15:11
a sok rossz közül a kisebbik rosszat választották!
15:19
Lehet azt kellene. Önkényuralmi szinten lévő bankok meg legalább bezárnának a 3,14csába
Minek akarsz kp-ban felvenni 5 milliót? Utalni sokkal olcsóbb, ha jól emlékszem, a NET csomagban ingyenes. (legalábbis, amíg nekem volt olyan számlám, ingyenes volt)
Ez a legjobb megoldás, amit keresel, az utalás.
Ha mindenképpen KP-ban kell ez a pénz, akkor több variációt ajánlok. Nézd meg az OTP-n belül, hogy van-e olyan számlacsomagjuk, ahol a KP felvétel díja maximalizálva van néhány ezer forintban. Válts át erre a számlacsomagra (díjmentes), majd vedd fel a pénzt. Utána visszacsinálhatod a csomagodat.
Ha nincs az OTP-ben olcsó KP felvételt kínáló számlacsomag, akkor kénytelen leszel szétnézni több bankban is, mert több helyen is van ilyen opció. Ekkor arra is figyelj, hogy olyan bankot válassz, ahová az OTP-s számládról történő átutalás is kedvező. Amint átutaltad a pénzt a másik számlára, már fel is veheted, utána meg meg is szüntetheted.
Sajnos más variáció nincs, de mindkettő sokkal olcsóbb, mint kifizetni a 75.000Ft-ot.
GIRO-n keresztül átutalni 5 misit, aztán egy másik banknál felvenni KP-ben az NEM olcsóbb sokkal. Minden banknál lehúznak a pénztári kifizetésért, de van olyan rendes bank, ahol a felső határ egy 6 számjegyű összeg, de az a kérdezőn nem segít.
Csak hamis reményt tápláltok a kérdezőben. Az utalgatás és más bankban számlanyitás, pénztári kifizetés NEM lesz jelentősen olcsóbb.
15.49-es. Megnéztem, bankon kívüli utalás Netszámláról 0,5%, az ugye jelen esetben 25.000Ft. Találtam több olyan számlát is más bankban, ahol a KP felvétel összegtől függetlenül kb 10.000Ft lesz. Ez 40.000Ft spórolás.
Nekem megérné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!