75 ezer forintba kerül, hogy felvehessem a SAJÁT pénzemet,5 millió forintot?
OTP, Netszámla csomag. Sokkot kaptam, amikor megtudtam az ügyintézőtől ezt a kis apróságot. És most a legjobb megoldást keresem.
Van olyan bank, ahol 1,5 %-tól kevesebb a készpénzfelvétel díja? Az OTP-nél (a havi 150 ezer forint ingyenes felvételét leszámítva) 1,5 % és nincs maximum összeg.
Koszonom a valaszokat. Lakaseladasbol szarmazik a penz, mashova koltozunk. Es sok elado kizarolag kp-ben keri a vetelarat, mert nincs is szamlajuk. Az atutalas szuper lenne, mert ingyenes, csak a tranzakcios ado terheli, ami kb. 5000 ft.
Es annak a valaszolonak, aki vedi bankokat, kozlom, o meg HASZNALJA a penzem, csak nalunk terhelik hatalmas osszegek a bankszamlakat, es ra is kenyszeritenek, h hasznald a bankok szolgaltatasait...
Tudom, hogy eső után köpönyeg, de ezért kell folyamatosan tájékozódni a kondíciók felöl.
Az OTP-t én személy szerint nem ajánlom.
Az axánál tudom, hogy 1430+0,6% a felvételi díj (postán, egy összegben). Ehhez kell egy bankkártya náluk. Most akciósan tudsz nyitni:
Átutalásnál az illeték max. 6000 Ft+a banki jutalék. Elvileg 40 eFt alatt meg lehet oldani, persze ez sem kevés.
Köszönöm a további válaszokat!
Már 29 vagyok, így a korkedvezményes csomag sajnos már nem játszik. :(
Most abban reménykedünk, hogy majd a leendő eladónak jó lesz átutalva. Mert jelenleg ingyen utalok, "csak" a tranzakciós díjat kell kifizetni. Ha mégis kp-s lesz az eladó akkor aki üzenetben írt, annak a módszerét fogom alkalmazni a takarékban. Köszi! :)
TakarékBank-nál egy 10.000.000 Ft-os pénzfelvétel 71.000 Ft-ba kerül, s előtte egy nappal be kell telefonálni a bankba, hogy a pénzt lehozzák! Ugyanez az összeg átutalva majdnem harmada "csak" kb. 30.000 Ft, de mélyen elszomorító dolog, hogy szinte 2 kézzel fogadnak, ha pénzt viszel a bankba, de mihelyt a saját pénzedhez szeretnél hozzáférni, akkor jókora összegért adják csak ki neked! :(
Nem tudom, milyen kedvező megoldás létezik, de olvasom tovább a bejegyzéseket, hátha valakinek van jobb ötlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!