Mi voltunk tavaly is. Akkor Paralian. Szuper volt !
Idén is megyünk, csak most Tolo-ba. Gondolom ez is szuper lesz.
Arra hogy milyen ? Hát sok mindent lehetne írni..sőt nagyon sok mindent. :)
Úgy egyszerűbb lenne ha kicsit konkrétabb kérdéseid lennének.
Szívesen segítek és válaszolok ha volna. Akár itt is, de privát üzenetben is írhatsz. :)
Szép Estét/Napot !
2014. máj. 31. 23:50
5/11 anonim válasza:
Milyen? Nagy. :) Ennelfogva roppant kulonbozoek az egyes reszei. Tolnyomoreszt szikes, kopar. De pl Korfunal szinesebb, illazosabb hely keved van a foldon (van azert). A szigetek szepek. Ha szereted a tortenelmet, akkor erturaval tobzodhatsz. Vannak nagyon lepusztult, koszos oblei is, meg gyonyoruek is. Irj be konkret helyeket a gugliba es nezegess kepeket. A helyiek altalaban tunemenyesek. Vezetni ott kulon elmeny. :)
2014. jún. 2. 12:21
6/11 anonim válasza:
Nemtom, hogy lett a körtúrából ertura. :-/
2014. jún. 2. 13:00
7/11 anonim válasza:
én szerettem nagyon, Sartin voltam, ott az idő szuper, a tenger meleg, homokos part, voltunk öblökben, a hegyekben csacsigolni, minden zsír volt.
mondjuk ha idegen nyelvet hallanál, akkor azt a helyet annyira nem ajánlom, tele van magyarral, minden ki van írva magyarul is.
2014. jún. 3. 11:29
8/11 anonim válasza:
Én voltam és nagyon de nagyon jó volt.Vendégszeretőek nagyon.Thesszalonika mellett voltam Nea kallikratián.Óriási élmény volt egy életre szól.Szóval csak ajánlani tudom.Az égei tenger partja csodálatos.
2014. jún. 5. 10:17
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 6. 15:13
10/11 anonim válasza:
Paralia nyüzsgős, koszos a tenger. Kréta szép, a tengerben csipkedős apró halakkal Nagyon zavaró!
Sarti nyugodt, otthonos, tiszta tenger. Kicsit kiesik a távolabbi kiránduló útvonalakból (Meteorák, Athén) Aránylag olcsó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!