Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha választhatnátok melyik...

Ha választhatnátok melyik európai városba mennétek nyáron 1 hétre?

Figyelt kérdés
Én leginkább Párizs és London között vacilálok de kíváncsi vagyok mások véleményére is

2014. okt. 28. 21:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Barcelona, Nizza, Róma.
2014. okt. 29. 07:23
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

A nagy álom Reyjkavík és Cork

De ha Párizs és London közül kéne választanom, akkor London.

2014. okt. 29. 09:17
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Ha Párizs vagy London a kérdés, akkor inkább Párizsba.
2014. okt. 29. 10:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Én Prágába mennék. Jártam már ott kétszer gyerekként, akkor nagyon tetszett.
2014. okt. 29. 11:19
 15/20 anonim ***** válasza:
27%

Sevilla, Granada, Malaga, vagy barmelyik andaluz varos. Reykjavik mindenkepp (jovore mar be van tervezve). Szentpetervart is megneznem, par olasz varost, ahol meg nem jartam (Toszkanaban es Sziciliaban), Nicosia es Limassol is erdekelne Cipruson.. Hu, estig sorolhatnam :)

Parizsba es Londonba viszont nem mennek vissza, Parizs egyaltalan nem nyugozott le, Londont meg kifejezetten utalom (nem egyszer voltam, ilyen-olyan alkalombol) - nem beszelve arrol, hogy abbol a penzbol amit ott elkolt az ember, 2 normalis utazas kijon.

2014. okt. 29. 12:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Spanyolország, Llored de Mar! bulihegyek......
2014. okt. 29. 13:08
 17/20 anonim válasza:
Úgy látom vannak itt Izland kedvelők, köztük vagyok én is! :) Reykjavik-ba régóta vágyok már, egyrészt azért, mert szeretem a hűvös országokat, de leginkább azért, mert több könyv is, amiket olvastam ott játszódik és lenyűgöz(ne), mind nyári mind téli napokban. A másik pedig Tallinn (észt főváros) lenne nyári napokon.
2014. okt. 29. 19:35
 18/20 anonim ***** válasza:

Én leginkább St Moritzba, Vaduzba, vagy Heidelbergbe mennék.

A tieidből én inkább Párizst választanám (lehet azért, mert ott még nem voltam, Londonban meg kétszer... :D) London a legtöbb nap esős, komor, de megvannak a szépségei is, a múzeumok, Tower Bridge, stb.

2014. okt. 31. 19:23
 19/20 Dorczyhhh válasza:
Párizsba mennék.Egyszerűen gyönyörű.Most jöttem vissza.Az iskolám kivitt.Megéri elmenni,és minden négyzetméterét megnézni.Ott még az étel megvétele is élmény lehet... :)
2014. nov. 10. 10:17
 20/20 Dorczyhhh válasza:

Ezt neked kell eldönteni,te tudod milyen vagy.

Ha érzelmesebb akkor Párizsba mennék.Egyszerűen gyönyörű.Most jöttem vissza.Az iskolám kivitt.Megéri elmenni,és minden négyzetméterét megnézni.Ott még az étel megvétele is élmény lehet... :)

2014. nov. 10. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!