Ha választhatnátok melyik országba mennétek ki dolgozni?
Jövő évi kezdettel esélyem van 3 országba kimenni dolgozni. Kanadába fél évre, Angliába valamint Olaszországba.
Nem tudom hogy döntsek, mindenki véleményére kíváncsi vagyok. A pro és kontra érvekre is, hogy egy ilyen lehetőség során melyik országot választanátok.
Köszönöm!
Az egyik legfontosabb szempont a fizetés. Ha jelentős differencia van a 3 országban felkínált fizuk között, akkor bizony én ezt is mérlegelném.
Kanadával annyi a gond, hogy messze van, míg Angliából és Olaszországból ha úgy alakul, akár egy hétvégére is hazaugorhatsz, nem távolság és a repjegy sem drága. Ugyanezen okokból könnyebben tudsz látogatót fogadni ezeken a helyeken.
Nekem Olaszország a szívemcsücske, így oda húzna a szívem, ha nem rossz a fizu, akkor én ezt választanám.
Sziasztok!
Először is köszönöm, hogy válaszoltatok. 20 éves vagyok és Au Pairnek mennék ki, azaz gyerekekre kéne vigyáznom. A lakhatás, ellátás biztosított lenne a fogadó családnál.
A fizetés minden országban különböző. Angliában alsó hangon 70 font/hét, Kanadában 200$/hét a minimum meghatározott fizetés míg Olaszországban 250-300 euró/hónap.
Jelenleg több családdal is a fent említett országok közül kapcsolatban állok, de nehéz a döntés.
Kanada. onnan akár USA-ba is átmehetsz majd, ha érdekel.
de ha mondjuk olaszt akarsz tanulni, akkor oda menj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!