Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha választhatnátok melyik...

Ha választhatnátok melyik országba mennétek ki dolgozni?

Figyelt kérdés

Jövő évi kezdettel esélyem van 3 országba kimenni dolgozni. Kanadába fél évre, Angliába valamint Olaszországba.

Nem tudom hogy döntsek, mindenki véleményére kíváncsi vagyok. A pro és kontra érvekre is, hogy egy ilyen lehetőség során melyik országot választanátok.

Köszönöm!

2014. okt. 18. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Az egyik legfontosabb szempont a fizetés. Ha jelentős differencia van a 3 országban felkínált fizuk között, akkor bizony én ezt is mérlegelném.

Kanadával annyi a gond, hogy messze van, míg Angliából és Olaszországból ha úgy alakul, akár egy hétvégére is hazaugorhatsz, nem távolság és a repjegy sem drága. Ugyanezen okokból könnyebben tudsz látogatót fogadni ezeken a helyeken.

Nekem Olaszország a szívemcsücske, így oda húzna a szívem, ha nem rossz a fizu, akkor én ezt választanám.

2014. okt. 18. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit dolgoznál? Az nagyon nem mindegy, ugyanis minimálbérért, vagy aközeli fizetésért kimenni egyik országban sem nyerő. hosszútávra mennél vagy 1-2 évre?
2014. okt. 18. 10:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Először is köszönöm, hogy válaszoltatok. 20 éves vagyok és Au Pairnek mennék ki, azaz gyerekekre kéne vigyáznom. A lakhatás, ellátás biztosított lenne a fogadó családnál.

A fizetés minden országban különböző. Angliában alsó hangon 70 font/hét, Kanadában 200$/hét a minimum meghatározott fizetés míg Olaszországban 250-300 euró/hónap.

Jelenleg több családdal is a fent említett országok közül kapcsolatban állok, de nehéz a döntés.

2014. okt. 18. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Az au pairkedés célja az, hogy nyelvet tanulj, megismerj egy másik országot, kultúrát, így azt gondolom, ha lehetőséged adódik, Kanadát válaszd. Egy európai országba, akár Anglia, akár Olaszország, bármikor eljuthatsz, még egy hosszú hétvége alatt is, de Kanadába nem. Érdemes lenne ezt kihasználnod.
2014. okt. 18. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is Kanadát választanám.
2014. okt. 18. 13:33
 6/6 szabina555 ***** válasza:

Kanada. onnan akár USA-ba is átmehetsz majd, ha érdekel.

de ha mondjuk olaszt akarsz tanulni, akkor oda menj. :)

2014. okt. 19. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!