Ha választhatnátok melyik európai városba mennétek nyáron 1 hétre?
Figyelt kérdés
Én leginkább Párizs és London között vacilálok de kíváncsi vagyok mások véleményére is2014. okt. 28. 21:40
1/20 anonim válasza:
Én Rovaniemi-be szeretnék menni, a Mikulás-faluba. És inkább ősszel/télen, mint nyáron.
Csomó más szép és jó hely is van persze, sok helyen voltam is már, de most épp ez a legnagyobb tervem.
2/20 anonim válasza:
Én Minszkre vagyok kiváncsi. Arra, hogy milyen most egy kommunista országban az élet.
3/20 anonim válasza:
Párizs gyönyörű, London nem különlegesen szép, de nyüzsgő, változatos, érdekes. Egyikkel se jársz rosszul.
4/20 anonim válasza:
En inkabb Parizsba. Londonban eltem hosszabb ideig, szerintem a belvaros egyes reszeit leszamitva kifejezetten ronda.
6/20 anonim válasza:
Prága.
vagy ha több pénzem lenne, Reyjkavík.
7/20 anonim válasza:
Utolso, pont ezeket akartam irni, ha nem London vagy Parizs johet csak szoba! :)
8/20 anonim válasza:
Ha egy hétig kéne maradnom, akkor Athén, mert lenne elég időm felfedezni az ókori emlékeket.
9/20 anonim válasza:
Rómába, mivel szerelmes vagyok belé. :) Számomra a legszebb! De ha lenne egy hetem, én elutaznék Firenzébe, ott töltenék pár napot, onnan átvonatoznék Montecatiniba, onnan Viareggioba, a tengerhez, majd Livornoban aludnék pár napot (Firenzéből megy vonat egészen Livornoig, ez egy útszakasz és mindegyik megálló) Ezalatt autóval mellékutakon körbenéznék Toscanaban és a tengerparton, átmennék Pisaba is- autót bérelnék (nem drága). Aztán vissza a vonatra, Firenzében átszállnék és mennék RÓMÁBA! Én 8 hónapig éltem Toscanaban kisebb megszakításokkal. Ha létezik csodálatos, akkor az az! Róma pedig a jéghegy csúcsa. :) Elmondhatatlan élményeim voltak ott, nincs csodálatosabb dolog, mint vonatról nézni a hajnali tájat, vagy reggel Firenzeben sétálni, mikor még kihaltak az utcák. Sok pénzbe se kerül, London és Párizs nagyon drága! Azokat én inkább hűvösebb évszakokban ajánlom.
10/20 anonim válasza:
Én Prágába mennék :) már voltam ott többször is, de nem tudom megunni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!