Ti mit gondoltok Grazról? Voltatok már ott?
Én havi szinten járok oda vásárolni, plusz tanultam és dolgoztam is ott. Szerintem szép város és a magyar városokhoz képest tiszta, rendezett is. Az pedig, hogy egy darab szemetet sem találni, badarság, mindenhol vannak trehány emberek. De az tény, hogy Grazban nyugodt szívvel szállok ki a kocsimból a városban vagy akármelyik bevásárló központban, mert nem lepnek meg azonnal a kéregető, koszos hajléktalanok. Szombathelyről ugyanezt nem mondhatom el, lassan már a várost is messze elkerülöm, mert leparkolni nem lehet úgy, hogy ne kéregessenek valamelyik parkolóban. Ez viszont nagy különbség, nagyobb, mint a szemét mennyisége.
Összefirkált fal pedig tényleg sok van, de ez mindenhol. Az osztrák tinik meg aztán extra lázadóak és szabadszelleműek, így nem is csoda, hogy ha elszalad velük a ló.
Mindent összevetve én mégis ott fogok élni és nem Magyarországon. És nem a szemetelés miatt.
ha valaki 15 éve ott él, hogy nem tudja helyesen leírni a város nevét?
4 betűből kettőt sikerült csak eltalálni.
Ne haragudj már, de ez nem kötekedés, hanem alap, hogy erre odafigyelünk.
Nem, nem írjuk magyarosítva, mint ahogy Svarceneggert sem, jó?
egy volt magyar szakos... bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!