Autóbuszos társasút esetén hogyan bírtátok az éjszakai buszozást?
borzalmas
soha többet buszozás
repülővel drágább de összehasonlíthatatlan a komfortérzet
Én is többször voltam már éjszakai buszozással külföldön. Odafelé nem volt vészes, mert akkor még izgatott az ember és friss. Tény, hogy nem a legkényelmesebb, de odafelé még csendben el lehet beszélgetni, elmegy az idő, reggel picit kialvatlan az ember de nem vészes... Hazafelé nagyon rossz, mert akkor már mindenki csak érne haza, fáradt, de nem tud aludni, az nem a legkellemesebb.
De szerintem ennyi kényelmetlenség belefér, és nem tart örökké a dolog :)
Én már rengetegszer voltam már ilyen utazáson és egyáltalán nem vészes. Mármint de, az, éjszaka egyszerűen lehetetlen normálisan aludni, legalábbis én képtelen vagyok rá. Általában félálomban, percenként az órát lesve szoktam végigszenvedni, viszont hajnalban 5-6 körül, az első "pisiszünet" után, amikor feléled az egész busz és a nap is besüt, onnantól kezdve úgy alszom, mint a bunda :)Gondolom addigra fáradok el eléggé.
Napközben, a program közben sosem szoktam fáradt lenni, hiába lenne okom rá, túlságosan izgatott vagyok és örülök, hogy ott lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!