Kezdőoldal » Utazás » Európa » Autóbuszos társasút esetén...

Autóbuszos társasút esetén hogyan bírtátok az éjszakai buszozást?

Figyelt kérdés
Utazási irodák programjaiban próbáltam 4-5 napos utat keresni. Gyakori a késő esti indulás, így az első éjszakát a buszon kell tölteni. Attól félek, hogy az első napot ez teljesen hazavágja, de még talán a többi napra is kihat. Kinek milyen tapasztalata van? Minden vélemény érdekel. Ha arról lenne szó, hogy az utolsó éjszakát töltjük buszon, egy pillanatig sem aggódnék, mert majd itthon kipihenem magam. De félek, hogy így nagyon fárasztó és tönkre teszi a programot.

2014. jún. 11. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:

borzalmas

soha többet buszozás

repülővel drágább de összehasonlíthatatlan a komfortérzet

2014. jún. 11. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is többször voltam már éjszakai buszozással külföldön. Odafelé nem volt vészes, mert akkor még izgatott az ember és friss. Tény, hogy nem a legkényelmesebb, de odafelé még csendben el lehet beszélgetni, elmegy az idő, reggel picit kialvatlan az ember de nem vészes... Hazafelé nagyon rossz, mert akkor már mindenki csak érne haza, fáradt, de nem tud aludni, az nem a legkellemesebb.

De szerintem ennyi kényelmetlenség belefér, és nem tart örökké a dolog :)

2014. jún. 11. 21:01
 3/4 anonim válasza:

Én már rengetegszer voltam már ilyen utazáson és egyáltalán nem vészes. Mármint de, az, éjszaka egyszerűen lehetetlen normálisan aludni, legalábbis én képtelen vagyok rá. Általában félálomban, percenként az órát lesve szoktam végigszenvedni, viszont hajnalban 5-6 körül, az első "pisiszünet" után, amikor feléled az egész busz és a nap is besüt, onnantól kezdve úgy alszom, mint a bunda :)Gondolom addigra fáradok el eléggé.

Napközben, a program közben sosem szoktam fáradt lenni, hiába lenne okom rá, túlságosan izgatott vagyok és örülök, hogy ott lehetek.

2014. jún. 11. 22:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2014. jún. 12. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!