Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Azok a gyerekek, akik nagyon...

Azok a gyerekek, akik nagyon sokat buktak babakorukban, jól bírják az autózást, buszozást, forgózást. Stb. mozgásokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem még pici a lányom, 3,5 hónapos, eléggé bukós baba. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e összefüggés a csecsemőkori bukás és a későbbi gyomorfelkavarodás-hajlam között? Akiknek bukott sokat a babája, milyen tapasztalatai vannak/voltak nagyobb korában? Hamar felkavarodik a gyomra és könnyen hány, vagy jól bírja a "kiképzést"?
2013. nov. 6. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy van-e összefüggés, szerintem nem feltétlen..

A tesóm fia nem volt bukós, viszont az autóban, meg a vidámparkban mindig hányt. :) Fúúú, borzasztó időszak volt.

2013. nov. 6. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyerekem rengeteget bukott 6-7 hónapos koráig. A fiam 2,5 éves, ő hányni még sosem hányt, nem szokott felkavarodni a gyomra. A lányom már 7 éves, őt már volt, hogy elkapta hányós vírus, de akkor is max 1-2 hányással megússza a dolgot, fél-1 nap alatt túlvan a betegségen. Ezen kívül nem szokott fgelkavarodni a gyomra. Szeret mindkettő buszozni, utazni, sürgőzni, bármit bármivel megehetnek, bármilyen mennyiségben. :)
2013. nov. 6. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A mi kisfiunk is borzasztó sokat bukik. A folytatást még nem tudom. Viszont én is nagyon bukós voltam, de autóban-buszon tizenéves koromban lettem rosszul először, mikor háttal utaztam, és közben olvastam. Ezt leszámítva jól bírom a strapát. :)
2013. nov. 6. 10:03
 4/7 Vilcsianyuja ***** válasza:

A lányom bukós volt, még a hozzátáplálás alatt is, elég nehezen nőtte ki. De autózás-buszozás közben nincs baj. Néhányszor volt már gyomorrontása, de ezeken szerintem a nem bukós gyerekek is átesnek.

Egyetlen, amit a korai bukásával kapcsolatba tudok hozni: már kétszer is előfordult, hogy hirtelen megivott sok folyadékot, aztán nagy rohangálás, futkározás következett, ami felkavarhatta a gyomrát, hányt, de utána nem volt semmi baja.

2013. nov. 6. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A Kisfiam 3,5 éves, de ő a mai napig, ha sokat futkározik, ugrál, akkor is simán hány, ha nem állítom le időben!

Ő nagyon sokat bukott kisbaba korában, úgy, hogy biztos van valamilyen összefüggés a kettő között.

A Nagylányom nem volt bukott csak büfizett, s a hasfájása volt, amit nehezen tudtunk kikezelni, ő pedig a mai napig, ha valami van a hasfájással kezdi.

Üdv két gyermekes Anyuka

2013. nov. 6. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom a fordítottja. Ő alig bukott babaként, de nagyon sokat hányt kocsiban! 8-10 km-nél többet sose bírt...

Szóval sztem nincs összefüggés! :)

2013. nov. 6. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom hogy régi a kérdés,de azért válaszolok :) Az én lányom hiába volt bukós, semmi baja az autózással, forgással. Most 4 éves.
2015. ápr. 26. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!