Azok a gyerekek, akik nagyon sokat buktak babakorukban, jól bírják az autózást, buszozást, forgózást. Stb. mozgásokat?
Hát nem tudom, hogy van-e összefüggés, szerintem nem feltétlen..
A tesóm fia nem volt bukós, viszont az autóban, meg a vidámparkban mindig hányt. :) Fúúú, borzasztó időszak volt.
A lányom bukós volt, még a hozzátáplálás alatt is, elég nehezen nőtte ki. De autózás-buszozás közben nincs baj. Néhányszor volt már gyomorrontása, de ezeken szerintem a nem bukós gyerekek is átesnek.
Egyetlen, amit a korai bukásával kapcsolatba tudok hozni: már kétszer is előfordult, hogy hirtelen megivott sok folyadékot, aztán nagy rohangálás, futkározás következett, ami felkavarhatta a gyomrát, hányt, de utána nem volt semmi baja.
Szia!
A Kisfiam 3,5 éves, de ő a mai napig, ha sokat futkározik, ugrál, akkor is simán hány, ha nem állítom le időben!
Ő nagyon sokat bukott kisbaba korában, úgy, hogy biztos van valamilyen összefüggés a kettő között.
A Nagylányom nem volt bukott csak büfizett, s a hasfájása volt, amit nehezen tudtunk kikezelni, ő pedig a mai napig, ha valami van a hasfájással kezdi.
Üdv két gyermekes Anyuka
Az én lányom a fordítottja. Ő alig bukott babaként, de nagyon sokat hányt kocsiban! 8-10 km-nél többet sose bírt...
Szóval sztem nincs összefüggés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!