Nehezen kakiló gyerekek anyukái kérdezhetek?
3 évesről van szó.Minden egyes kakiért szó szerint küzdeni kell.Van,hogy 2-3 napig semmi nincs.Már szobatiszta egyébként.Mozog sokat,iszik rendesen,gyümölcslé,víz...csak mindig keményet sikerül:(
Egyszer-kétszer volt hígabb,de a fogzástól,és amint kibújt a fog abba is maradt a laza széklet.Lekvár,kúp,gyümölcs,ezeket próbáltam,nem tudom,ez mindig így fog maradni??
Tanácsokat szívesen olvasok!
Köszönöm szépen!
A tej is foghatja??Én meg úgy tudtam,hogy hajt.O.o
Amúgy szokott inni kevés kakaót,a joghurtokat is nagyon szereti.Lehet a joghurt lenne a bűnös???
Köszönöm szépen a válaszodat,mindenhová nyomtam a zöld kezet!
Nem tudom mitévő legyek,amiket felsoroltál egyedül a tejet issza,de nem nagy mennyiségben azt sem.
sok kisgyereket a cukor és a cukros ételek fognak! az oviban is van egy kislány neki nem szabad még egy kocka!!! csokit sem ennie mert akkor sírva kakil! utána!
Az is kipróbálhatnád hogy alkalmanként- kúra szerűen adsz neki Normafloret!- ettől baja nem lesz hiszen a bélflórát állítja helyre és antibiotikumos kezelésnél is ajánlott!!!
Nálunk is ez a gond, bár az én fiam egyszerűen zöldséget, gyümölcsöt is alig hajlandó megenni (pedig pici korában imádta), és sajnos rengeteg tejet iszik, amit nem tudok, nem is akarok tőle megvonni. Elalváshoz nála ez feltétel.
Rost tablettát tudom tanácsolni, és rengeteg folyadék mellé. Ha épp bele tudom imádkozni a gyerekbe, akkor rendben van utána a széklete. Amúgy nyulat lehetne vele lőni.
A normaflore is jó ötletnek tűnik, még nem próbáltuk.
Húha,köszönöm szépen a válaszokat,akkor próbálgatok elhagyni ezt-azt,a tejes dolgokkal kezdem!:)
Mindenkinek ment természetesen a zöld gomb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!