Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy turizósok kérdezhetek?

Nagy turizósok kérdezhetek?

Figyelt kérdés
Aki szokott turizni a neten a gyerekének dolgokat,akár cipő is(nem az széttaposottra gondolok,mielőtt kapnék érte,hogy agyonhasználtat adok a gyerek lábára)hol találhatok ilyen oldalakat?A Vaterán,Apródon..kívül??
2013. okt. 30. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a Facebook oldalamon belül szoktam keresgélni a lakhelyhez közeli csoportokat illetve a helyi börze ha van. Az aprod is jó.
2013. okt. 30. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem jobb bemenni egy turiba, és megnézni, megfogni, amit megveszel? Én netes vásárlással fáztam már rá, minőségi turiból viszont pontosan látom, mit viszek haza.

Vagy ha turiellenes vagy, félsz, hogy valaki meglát, mikor bemész stb (férjem ilyen volt, először bevittem, nézett körbe egyfolytában, hogy ki látja, végig röhögtem rajta :D), akkor tényleg keress a közelben bababörzét, mindenfelé vannak.

2013. okt. 30. 14:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok turiellenes,pont ellenkezőleg,szeretek nagyon....csak sajnos olyan helyzetben vagyok most,hogy nem tudok elmenni sehová..:(
2013. okt. 30. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ird be a keresöbe hogy gyerekruha turi,és ki ad egy csomo találatott.
2013. okt. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!