Hogy bírjam ki buszozást?
Látod, ez a gond!
Hogy még fel sem szálltál a buszra, de már generálod a szorongásodat, hogy majd milyen rosszul leszel!
Felszállsz, és kész! Tudatosítsd magadban, hogy ebben semmi szörnyű nincs.
ajj sajnállak, tudom milyen rossz mert velem is ez van:/ még a 10 perces buszozást se bírom pedig direkt azzal jártam haza suliból, hogy megszokjam, meg sokan mondták hogy le kell győznöm a félelmem hogy meglássam nem is olyan rossz. hát nem lett jobb semmi:/ a lényeg hogy tudd, semmi nem fog veled történni, nem ájulsz el, nem fulladsz meg mert ezt "csak" a stressz meg szorongás okozza, nem vagy ténylegesen rosszul. legalábbis nekem ezt mondta az orvosom és még tényleg nem történt velem semmi komoly. próbáld meg majd valamivel elterelni a figyelmed, hallgass zenét, nézd a tájat, vigyél magaddal hideg vizet hogy azt tudd kortyolgatni. a lényeg hogy próbálj meg ne azon agyalni h rosszul leszel, bár tudom ez nem ilyen egyszerű. nekem még az is segít ha olyan busszal megyek amin nincs annyi ember, inkább képes vagyok hajnalban elindulni valahova. ha mégis rosszul lennél próbáld meg lassan venni a levegőt! 3 másodpercig beszívod, 5ig lassan kifújod a szádon. a gyógyszereid meg akkor cseréld le mert ennyi idő után már hatniuk kéne.
hát sok sikert és kitartást, majd írd meg mi volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!