Hogy bírjam, ki, hogy ne vágjam meg magam újra?
Kezdj valamit a depresszióddal először. Anno én is csináltam, de 6 év távlatából eszembe sem jut, szóval van kiút, önuralom.
Mindig foglald el magad valamivel, ne nagyon legyél egyedül.
Jobb tippet nem tudok adni, csak azt, hogy ha magadtól nem megy kérj segítséget.
hát én egyszerűen kinőttem belőle... Nem tudom, te hány éves vagy most?
Próbálj helyette nagyon intenzíven sportolni, és lehet, hogy egy pszichológus is elkélne
Adok neked egy jó könyvet (van pdf ill. hangoskönyv). Keress meg privátban!
Ha nem sikerül ezzel sem, fordulj szakemberhez!
17 leszek nemsokára.
2 hetet voltam pszichiátrián (csoport-terápia), de nem igazán segített. A két személyes beszélgetésnél úgy éreztem a második héten, hogy a pszichológus kiforgatja a szavaim. Nem jutottunk egyről a kettőre, nem tudtam megnyílni, mert már az elején sem hagyta, hogy végig elmondjam a problémáimat. Leragadt kb. a történetem felénél, holott az csak a kezdet volt. Ilyen esetben mi a teendő? Keressek másikat, vagy hagyjam a francba az egészet abban bízva, hogy magamtól is rendbe fogok jönni?
Utolsó: válaszoltam neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!