Van itt olyan aki már végigjárta El Camino-t?
Figyelt kérdés
én a nyáron szeretnék belevágni , mennyi pénzbe kerül összesencakkom pakkom ?2014. jún. 1. 15:29
1/1 Clavell válasza:
Szia! Én tavaly jártam végig, Saint-Jean Pied-de-Porttól Santiagoig, és még busszal Finisterréig, majd haza. Onnantól, hogy fejben megfogant az ötlet, egész míg hazajöttem, olyan 1000-1000 EUR volt mindenestől (tehát mindent beleértve, utazás, felszerelés, kinti élet, stb., és én dohányzom is). Felszerelés egy része kölcsön volt, kevés dolgot vásároltam. Ki lehet hozni drágábban, ha elhiszed azt, hogy 3000FT/db árú túrazokni kell, stb. Egy dolgon nem érdemes sokat spórolni, a bakancson. Repjegyet, vonatjegyet neten érdemes jó előre foglalni. A kinti életen lehet sokat spórolni, de egy határ alatt már nagyon fapados.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!