Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi pénzből lehet megjárni...

Mennyi pénzből lehet megjárni az El Camino-t?

Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Az aktuális szállás és étkezés árakról nem tudok nyilatkozni, ebben biztosan segítenek olyanok, akik végigcsinálták.

Utazásban azt tudom tanácsolni, időben kezdjed el a szervezést.

Legolcsóbban Budapest Charleroi repülővel kb 5.000 Ft, majd Biarritzba Ryanair (tisztességes csatlakozással) kb 37 euró, ahonnan kb 22 euróért Bayonne-n át vonattal megérkezhetsz 2 óra alatt Saint-Jean-Pied-de-Portba.

Ez ( erősen felfele kerekítve is kb 80 euró)

Hazafele Kb ugyanennyit számítsál, bár Santiago de Compostellából Ryanair átszállással tisztességgel haza lehet jönni.

Ezek az árak háztól házig teljes árak.

Amit szívből tudnék ajánlani, az annyi, hogy ne kezdj sarlatán magyar fuvarozókkal, akik 500 eurós árat fognak neked mondani a fuvarra, és cserébe napokig vezekelhetsz a kisbuszukban. Ne akarj vonatozni, és ne próbálj meg másfajta buszokkal menni, mert semmivel nem lesznek olcsóbbak.

Ma reggel pl találtál volna 10eFt-os repülőjegyeket is Barcelonába/Madridba.

2014. máj. 19. 19:28
 2/5 orangejoe76 válasza:
Én tavaly jártam végig, nem voltam egy "skót juhász" magammal szemben. A napi pensum után egy pár sör mindig belefért, főztem is és általában rendszeresen ettem napközben is. Mindennel együtt kb 500.000.- került, de ebben benne van a hátizsák, bakancs, repjegy..minden!!
2014. máj. 19. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Bár még nem voltam, de nagyon sok úti beszámolót olvastam, mert egyszer én is szeretném végigjárni. Az 500.000 az valóban egy átlagár, de olvastam olyat is, akinek 300 ezerből kijött. Ez tényleg attól függ mennyire spórolsz dolgokon, hol szállsz meg, ha beéred kevesebbel és nincsenek nagy igényeid, akkor tudsz faragni az árakon.
2014. máj. 19. 22:25
 4/5 anonim válasza:
Én az Északi úton voltam, és nem egész 1200 eurót költöttem a kint tartózkodás (kb. másfél hónap) alatt, ami magában foglalta a buszjegyeket, olcsóbb és drágább szállásokat, belépőket, kisebb szuvenírokat, sok éttermi étkezést, egy túraszandált, az elhagyott törülközők pótlását és mindenféle kencét és tapaszt a lábamra. Tapasztaltabb túrázók szerintem jóval kevesebből is kihozhatják az utat. Főleg ha nem sérülnek le útközben, mert a gyógyszertárak nagyon drágák.
2014. máj. 27. 09:04
 5/5 anonim válasza:
Ezen felül további költség volt még a repülőjegy, a biztosítás és egy-két túracucc.
2014. máj. 27. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!