Svédországban, Hollandiában vagy Norvégiában jobb az élet?
Sziasztok!
Most fogom majd eldönteni, hogy az egyetemen skandinavisztikát vagy néderlandisztikát tanuljak majd. A fent említett országok valamelyikébe szeretnék majd költözni, persze még soká lesz, de érdeekelnének a vélemények.
Hol könnyebb letelepedni? Hol utálják legkevésbé a külföldieket? Melyik ország a legélhetőbb?
Köszönöm előre is! :)
"Azonban ajánlatos tudnod Hollandul, mert angollal elboldogulsz kint a munkahelyeden (ha olyan, ami angolt követel meg csak), de munkán kívül nem nagyon. Ez utóbbi tény igaz az összes országra."
Ez pont nem igaz a skandináv országokra. Simán el lehet boldogulni angol nyelvtudással, mert szinte mindenki beszél angolul.
Még egy pont Norvégiának, és egy mínusz Hollandiának.
Köszönöm az összes választ!
Nekem mindhárom ország varázslatosnak tűnik, de sajnos még egyikben sem jártam, ezért kérem a Ti véleményeteket. :) Bár tudom, nem lehet ezt így 100% megmondani, de tapasztalatok nagyon kiváncsi vagyok.
A Dániás válaszok nagyon elgondolkodtatóak és érdekesek voltak, köszönöm! Singham, a Te válaszodat is nagyon köszönöm! Hollandia és Norvégia kb. fej fej mellett halad, ha lehet ilyen bután fogalmazni. :)
Pszichológusként esetleg melyik országban lenne könnyebb elhelyezkedni?
Mind3 ország nagyon jó.
Én Norvégiára szavazok de kinek mi tetszik.
A nyelvről annyit hogy a norvég nyelv benne van a top 5 legkönnyebb nyelvbe de a top 10be tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!